A gyűlölet

június 19, 2010    
Kategória: Bizonyság

Meleg van, nyitott ablaknál alszom (június 13. éjszaka 01:5, vasárnap). Óriási füst jön be a szobámba. Fekszem és tudatában vagyok, hogy valami körülöttem ég. Talán a pincém, házam, kertem. Gondolataimban kérdezem a Szent Szellemet, mit tegyek?

Erősen érzem, hogy az Úr velem van. A helyzet felett van.
Erősen érzem az angyalok jelenlétét. A helyzet felett vannak.

Még mindég fekszem, mikor lépteket hallunk és a gyújtogató távozik. A lányom is ébren van, kinézünk az ablakon és látjuk, hogy ég az utcáról a kerítésünk. Nem félek, és teljes békesség van rajtunk.

Kinyitjuk az ajtókat, kihúzzuk a slagokat és oltani kezdjük a tüzet. Nem félek, Jézus mindvégig velünk van. Óriási a füst. A benzin, a lakk, a festékek, a fa együtt lángol.

A szomszédok becsukják az ablakokat és a függönyök mögül leselkednek. Senki nem jön segíteni, de az Úr Jézus végig velünk van. A Szodoma és Gomora pedig hallgat.

Megjelennek a rendőrök és fényképezni kezdenek, írnak, kérdezgetnek: „Van haragosa? Megfenyegették? Valaki gyűlöli?”

Nézek a rendőrre és sok ember megvillan a gondolatomban. Nézek a rendőrre és Jézusra gondolok ahogy ment, ahogy ütötték, ahogy lépkedett és vitte a keresztjét. Értem és Érted. Néztem a rendőrre és Jézusra gondoltam. Mit tettek vele! Mennyire gyűlölték? Ő az életével fizetett. Értem és Érted.

Ő már akkor tudta: És gyűlöletesek lesztek mindenki előtt az én nevemért. (Lukács 21:17)

Vadkertiová Maria
Győzedelmes gyülekezet


Krátka 3
941 31 Dvory nad Zitavou
Szlovákia
Tel. 00421 949 880 856
E-mail : Perseive1@azet.sk
Facebook : Mária Vadkertiova

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

3 válasz   “A gyűlölet”
  1. admin szerint:

    Kedves Attila!

    Nem igazán szeretek magamról írni, mert nem az a fontos kik vagyunk mi, hanem ki az Úr Jézus. A gondolatok, amelyeket megosztok a drága Testvéreimmel, a Szent Szellem ihletésére jönnek, amikor nyelveken imádkozom, és hosszú időt töltök az Úr jelenlétében. Jó az Úr, és kívánom Mindnyájatoknak, hogy sokat meríthessetek a jóságából és a szeretetéből. Legyetek nagyon áldottak!

    Marika

  2. Toni szerint:

    A pofon-és a kard!Írva van:ha megütik orcád egyik felét,tartsd oda a másikat is..és az is írva van,hogy ki kardot fog kard által vész el.Kedves Mária!A leveledből a belenyugvás és rezignált beletörődés sugárzik felém.A jelenlegi felvidéki-politikusok által gerjesztett-feszült hangulatban,és kiszolgáltatottságban megértem,-de elfogadni nem tudom.Az helyes ha szenvedésedet a krisztusi szenvedésre gondolva enyhited.De!Ebben az esetben nem az első tanitás szerinti formula a helyénvaló,azaz ha felgyújtották a keritésed,nem kell a gyujtogatónak hagyni hogy a házad is felgyújtsa.Itt a kardnak van helye.Gondolom most megrettensz,hogy miket hordok össze.Az Úr ezt a példabeszédét is emberek útján valósitja meg.Jelen esetben a kard a Szlovák rendőrség és bíróság.”Honositva” a gondolatomat:ki gyújtogat, annak az igazságszolgáltatás útján kell „elvesznie”!Ehhez viszont Neked kell határozottabban fellépned,bármennyire is egyedül állsz./Az Úr veled van mindig/.Ismerjük a Malina Hedvig ügyet,tudjuk hogy nem könnyű megfelelő védelmet kapni,De!:..segíts magadon,és azIsten is megsegít:Ő is azt várja el minden szituációban,hogy az első konstruktív lépéseket mi tegyük meg életünk jobbá,-jelen esetben biztonságosabbá tételéhez.Ehhez hivánok Nektek bátorságot,erőt,és az égiek segitségét.Toni

Kérlek, írd meg a véleményed!