A szellemi vezető

május 12, 2010    
Kategória: Bizonyság

A madarak csicsergésére ébredtem. Valóságos koncert volt az ablakom mögött. Kiültem a teraszomra. Ma lesz a gyülekezetünk, oly dicső lesz ez a nap. Éreztem a szellememben, hogy nagy dolog fog ma történni. Imádkozni kezdtem és beszélgetni a drága édes Atyámmal. Madarak énekeltek és Ő beszélt hozzám:

Szellemben és igazságban. Szellemben és igazságban vezetlek téged. Szellemben vezetlek téged. Igazságban vezetlek téged. Mert Én szellem vagyok, és egyben Én vagyok az igazság.

Te egy szellemi lény vagy, az Én gyermekem. De most még van egy hús tested is. Te az Én igazságom vagy a Földön, ezért soha ne akard érvényesíteni a saját igazságodat. Te az Én gyermekem vagy. De amíg a Földön élsz, nem lehetsz szellemi vezető. És mivel az Én igém a mennyben is érvényes, itt sem lehetsz szellemi vezető.

Te az Én drága gyermekem vagy és Én a te Mennyei Atyád. Minden gyermekemnek kiválasztottam EGY szellemi vezetőt. Szellemben és igazságban vezeti őket. Mert Ő maga a szellem, és Ő maga az igazság. Az Ő neve Jézus, a világ megváltója. A Messiás. A Krisztus.

JÉZUS KRISZTUS A SZELLEMI VEZETŐ

Ne enged magad megtéveszteni! Mesternek se hívassátok magatokat, mert egy a ti Mesteretek a Krisztus. Máté 23,10

Szeretettel: Vadkertiová Maria
Győzedelmes gyülekezet


Krátka 3
941 31 Dvory nad Zitavou
Szlovákia
Tel. 00421 949 880 856
E-mail : Perseive1@azet.sk
Facebook : Mária Vadkertiova

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!