A „TheWord” és az „Írásvetítő helyett” programok bemutatója

május 12, 2010    
Kategória: Hírek

Baranyi László Zsolt információs estet fog tartani a „TheWord” nevű bibliai programról, május 20-án 18 órától, az Élő Ige Gyülekezetben.

Várjuk mindazokat, akiket érdekel, hogyan lehet hatékonyabban Bibliát tanulmányozni, illetve azokat, akik szeretné látni, hogy mit jelent 10 magyar nyelvű Bibliát együtt kezelni, használni. Az este folyamán bemutatásra kerül:

 • hogyan kell a programot használni,
 • milyen beállításokat érdemes elvégezni,
 • hogyan kell új modulokat készíteni és,
 • végül lehetőség lesz arra, hogy kérdéseket tegyetek fel.

Vajda Gábor megismerteti az érdeklődőkkel az „Írásvetítő helyett” nevű programját, mely segítségével könnyen és rendkívül gyorsan lehet az istentiszteletek közben előfordulő bibliai idézeteket, valamint az elhangzó dalokat mindenki számára láthatóvá tenni. A program nagy erőssége, hogy akár több száz dalból is pillanatok alatt megtalálja az épp aktuálisat, így az első pár szó elhangzása után már olvasható is lehet a szöveg. Az igekivetítő szolgáltatás olyan prédikátorok számára nyújt nagy segítséget, akik nem szoktak prezentációt készíteni a mondanivalójukról, mégis szeretnék, hogy a hallgatóság, ne csak füleivel, de szemeivel is követhesse kérdéses igeszakaszokat.

Javasoljuk a vendégeinknek, hogy hozzanak magukkal valamilyen adathordozót, mert ingyen megkaphatják a programokat a modulokkal együtt, esetleg a laptopra való telepítésben is tudunk segíteni.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Vincze G.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

3 válasz   “A „TheWord” és az „Írásvetítő helyett” programok bemutatója”
 1. Oroszi László szerint:

  Sziasztok!

  Ezek engem érdekelnek! Örülök, hogy programot szerveztek!

  Én el fogok menni!

  Sok áldást, az életetekre!

  Üdv:o_laci

 2. hajni szerint:

  Sajnos nem jó az időpont, de nagyon érdekelne a két program. Nem lesz később letölthető valahonnan?
  Köszönöm!

 3. admin szerint:

  Kedves Hajni,
  némi türelmet kérünk a programokkal kapcsolatban. Bizonyára a szerzők a csütörtöki bemutatón tájékoztatást is adnak a további felhasználás lehetőségéről, ezt a fenti cikkben szeretnénk megjelentetni.
  Köszönettel, J.A.

Kérlek, írd meg a véleményed!