Az Atya tenyere

március 11, 2010    
Kategória: Bizonyság

Mikor tegnap készültem a gyülekezetünkbe, még nem tudtam miről fogok beszélni. Kértem az édes Atyám, hogy mindég mikor szolgálatba állít a Szent Szellem szóljon rajtam keresztül. Kértem az Atyám, hogy soha ne kelljen használnom semmilyen jegyzeteket. Hiszen minden helyen es minden pillanatban az embereknek teljesen másra van szükségük.

Az Úr megajándékozott minket egy házzal, ahová jöhetnek az egész világból, mindazok akik szomjúhozzák Istent. Elkezdtük az Urat dicsérni – nyelveken énekeltünk Neki és szinte összeforrtunk a Mennyel. Az Úr mindég új és új éneket küldött, zengett a szívünk és a házunk… A Szellemem felhozott egy igét … Énekeljetek az Úrnak új éneket /Zsoltár 98: 1/… Igen, minden nap, minden órában az Úr új éneket kér…Teljesen újat, mert megérdemli.

Még mindég nem tudtam miről fogok prédikálni, beleolvadtam a dicsőítésbe és ekkor a Szent Szellem fordítani kezdte az énekem. Ránéztem a tenyeremre, folytak a könnyeim és az Atya beszélt hozzám:

„Nézd milyen pici a te kezed. Nézd milyen pici a te tenyered. Bele tudnád metszeni a gyermekeid nevét. Az én tenyerem nem olyan pici, mint a tiéd. Az én tenyereimben is fel van metszve minden gyermekem neve. Minden generációból, minden nemzetből, akik a Földön éltek, élnek és élni fognak.

A tenyeremen vannak a most testben elő gyermekeim is, azok, akik nagyon szeretnek és azok is, akik kevésbé, sőt azok is, akik megbántottak.

Tenyerembe vannak metszve a szegények es a gazdagok is, az adakozó szívűek és a vevő szívűek is. Tenyerembe vannak metszve a hajléktalanok, és azok is, akik palotákban élnek. Az én tenyeremen minden gyermekem egyforma. Ott vannak a pásztorok, tanítok és az apostolok is. Ott vannak az evangélisták és a proféták is. Ott vannak a megbántottak és azok is, akik másokat megbántottak. Minden gyermekem a tenyeremen hordozom. Mindegyiküket egyforma betűkkel metszettem az én tenyeremre és rájuk árasztottam a kegyelmem és a kegyelmi ajándékaim.

KEGYELEMBŐL METSZETTELEK FEL AZ ÉN TENYEREIMRE, KEGYELEMBŐL ADTAM NEKED AJÁNDÉKOKAT.

Nem azért, hogy te jobb vagy a többi gyermekemnél, hanem azért mert ÉN JÓ VAGYOK. Nem tudsz tenni semmit azért, hogy jobban szeresselek és nem tudsz tenni semmit azért sem, hogy kevésbé szeresselek.

Én vagyok a szeretet minden forrása. A tenyeremre véstem a te neved és a testvéreid nevét is. Az Én tenyeremen még nagyon sok hely van. Ezért küldtem el a Földre a fiamat, Jézust, hogy elmondja az embereknek, hogy kiöntöttem a kegyelmet a Földre azért, hogy megteljen a tenyerem a gyermekeim nevével. Mikor a tenyereimre nézek mindenkit egyszerre látok. Látom a gondolataitokat és látom a cselekedeteiteket is.

Én a te Mennyei Atyád a tenyereimre metszettem a te neved, mert szeretlek téged úgy, mint minden testvéred, akik éltek, élnek és élni fognak a Földön. Ez így lesz mindaddig, míg lesz hely az Én tenyeremen. Mindaddig tart a kegyelem.“

Íme, az én markaimba metszettelek fel téged, kőfalaid előttem vannak szüntelen. / Ézsaiás 49 :16/

Szeretettel: Vadkertiová Maria
Győzedelmes gyülekezet


Krátka 3
941 31 Dvory nad Zitavou
Szlovákia
Tel. 00421 949 880 856
E-mail : Perseive1@azet.sk
Facebook : Mária Vadkertiova

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!