Bereznai Áron: Baráti tűz

január 23, 2011    
Kategória: Hanganyag

2011. január 22.

2011-ben viharokról, harcokról, de ezzel együtt győzelmekről is szólnak a próféciák.

A háborúkban a kimutatások szerint sajnos az áldozatok jelentős része a baráti tűzből keletkezik, vagyis amikor az egy oldalon állok egymást lövik le, vagy tévedésből, vagy rossz információk miatt, vagy csak a stressz hatására… Ezek szomorú dolgok, de ha a természetes háborúkban előfordul, akkor ez figyelmeztetés, mert a természetfeletti harcokban is bekövetkezhet. Vagyis ennek lehet a következménye ha hívő, hívő ellen támad bármilyen módon is. Most a 2011-es esztendőben, és ezután is rendkívül fontos, hogy szeressük egymást, ahogy erre Jézus parancsot adott:

Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást! Arról fogja megtudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretitek egymást. (Jn13,34-35)

Prédikáció letöltéséhez kattints ide! 21,9 MB 01:35:53
Prédikációt követő ima, megvallás 1,7 MB 07:01
Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

Egy válasz   “Bereznai Áron: Baráti tűz”
  1. Baté Dóra szerint:

    Köszönöm.Áronnak van egy olyan stílusa ami hasonlít a szerbiai mentalitáshoz.Komoly de mégis humorral fűszerezve,de a súlyát attól nem veszíti el az üzenet.Döbbenet,hogy nálatok mindég ilyen jó tanításokat hallgatok.Szeged környékén nincs gyülekezet ahova eljártok szolgálni?De addig is sok tesó kap kijelentést és békességet a szívébe azáltal,hogy így meghallgathatják.Áldott Isten népe.

Kérlek, írd meg a véleményed!