Bereznai Áron, Szabó Zsolt: Mennyei kezdeményezések (sheffieldi beszámoló)

október 29, 2012    
Kategória: Hanganyag

2012. október 27.

Október 19-21-ig Sheffieldben tartott ’Mennyei kezdeményezések’ címmel Dennis Walker apostoli szolgáló konferenciát, amelyen magyarok is részt vettek. Az Élő Ige gyülekezetből többen utaztak a konferenciára, akik ezen az istentiszteleten rövid beszámolót tartottak élményeikből.

Dennis Walker arról tanított, hogy az Istennel való mély, bensőséges kapcsolat kell, hogy meghatározó eleme legyen keresztény életünknek, aminek során az Úrral személyesen találkozhatunk és mennyei átélésekben vehetünk részt. Dennist maga az Úr vezette úgy, hogy nappalijában állítson fel egy sátrat, ahol Vele találkozhat, s ezen találkozások alkalmával sokszor élt át mennyei látogatásokat, vett el kijelentéseket Istentől. Az Úr a mély közösségek alkalmával, amikor jelenlétében időzött, sok igét elmagyarázott neki, tanította például a három menny valóságáról is, illetve mennyei átélései révén az élete és szolgálata is gyökeresen megváltozott. Isten ugyanis segítséget akar nyújtani nekünk a mennyből, hogy életünket sokkal inkább Vele együttműködve és egyre hatékonyabban élhessük. Maga Jézus is úgy szolgált itt a földön, hogy a Mennyei Atyával nagyon szoros közösségben élt, s valósággal látta, hogy az Atya mit tesz a mennyben, s ennek megfelelően cselekedett. Az Úr áldozata miatt számunkra már nyitva áll a menny, s az Atya arra akar megtanítani bennünket, hogy éljük át a menny valóságát, és az Istennel való közvetlen összeköttetést a mindennapjainkban is.

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

mp3 letöltése 10,2 MB 44:30

A konferencia tanításait alább hallhatod

A mennyei kezdeményezések átvétele

az Úrral való bensőséges kapcsolat építése

Élő vizek folyamai

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

2 válasz   “Bereznai Áron, Szabó Zsolt: Mennyei kezdeményezések (sheffieldi beszámoló)”
 1. Anna szerint:

  Drága Testvérek!
  Csodálatos volt a konferenciát végig hallgatni. Kár, hogy nincs mindegyik rész lefordítva. Nagyon áldásos lenne, ha Magyarországra is meghívást kapnának Dennisék. Itt is nagy szükség lenne még több világosságra, megértésre a nyitott menny megtapasztalására.
  Isten áldjon Benneteket!
  Anna

 2. Zsolt szerint:

  Kedves Anna!
  Ezen a linken a sheffieldi konferencia minden fontos üzenete megtalálható magyar fordításban is: http://www.youtube.com/playlist?list=PLBeHbmPDa7D6vCb-D91Qfk0GA5OBKEca3
  Ha utazás közben MP3 formátumban szeretnéd hallgatni az üzeneteket, akkor 2 db. zip fájlba csomagolva a konferencia teljes hanganyagát letöltheted magyar fordítással innen:
  http://data.hu/get/5804955/Sheffield_Konferencia_1.zip
  http://data.hu/get/5804953/Sheffield_Konferencia_2.zip
  (A szürke „lassú letöltés” gombra klikkelve ingyenes a letöltés.)
  Szeretettel,
  Zsolt

Kérlek, írd meg a véleményed!