Családi tábor Vácdukán

július 27, 2010    
Kategória: Hírek

Az idén ismét szervezett a Gyülekezet családi tábort, mely a már jól ismert Vácdukán került megrendezésre a Kersztény Testvéri Közösség magyarországi gyülekezetében. Ezt az egyre jobban fejlődő helyet évek óta látogatjuk, kisebb – nagyobb rendezvényeket, megbeszéléseket, sőt menyegzőt is tartottunk már itt.

Az idei tábor célja talán az Egyházon belüli kapcsolatépítés, a pihenés volt. Örömmel láttuk a Gyülekezethez nemrég kapcsolódó barátainkat, és a régi ismerősöket. Sajnos az általánosan nem fényes anyagi helyzetünk többeket távol tartott, vagy korlátozott részvételre kényszerített.

A programok immár hagyományosnak tekinthetők voltak: közös reggeli imádkozás, dicsőítés, különböző játékok (mindenek előtt számháború), sport (röplabda, foci (a réten és az asztalon), tollas, pingpong, biliárd (ha ez egyáltalán sportnak tekinthető) végül póker (minden korosztálynak). Néhány kisebb kirándulás, és az esti, közös beszélgetések, éjszakai fürdés (a gyerekeknek) tették emlékezetessé ezt a néhány napot.

Nem tudom mennyire hiú remény, hogy pár hozzászólással kiegészítsétek ezt a vézna tájékoztatót. Ha megtennétek, megköszönném azok nevében is, akik most nem tartottak velünk. Addig is néhány fényképet galériába rendezve ide kattintva találtok, egy diaporámát pedig itt.

A.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

2 válasz   “Családi tábor Vácdukán”
  1. Pintér Mariann szerint:

    Nekem nagyon tetszett ez a tábor! Istennek hála, hogy el tudtunk menni oda. Annyira örülnék, ha még sok ilyenben lehetne részem. Ezalatt az egy hét alatt szerintem közelebb kerültünk egymáshoz, jobban megismerhettük egymást. A közös játékokat nagyon szerettem, még ha nem is olyan intenzíven vehettem részt bennük. Nagyon elszomorodott a szívem, mikor el kellett jönni. Nagyon jól meg volt szervezve! Ebben a táborban egyek voltunk, egyformák. Azt éreztem, mindig ilyen közösségben szeretnék élni és nem akarok visszamenni a világba. Mikor hazaértünk azt éreztem, felébredtem az álmomból, mert olyan volt, mint egy álom! Már nagyon várom a következő tábort és hiszem, hogy ez kezdete volt valaminek! Jók a fényképek!! :-)

  2. Timea szerint:

    Én is nagyon élveztem azt a pár napot a táborban, nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy elmentem. És nekem is nagyon tetszenek a képek! Van egy kedvencem köztük: amikor Annamari szalmakalapban áll egy hídon, és az áldott pocakjához bújik a kis Blanka… nagyon bájos és romantikus kép szerintem! :-)

Kérlek, írd meg a véleményed!