December 8: Pablo Chaves a Felházban!

november 18, 2012    
Kategória: Hírek

Az elhangzott hanganyagért katt ide!

December 8-án (szombaton) 10.00-16.00 között az ÚJ GENERÁCIÓ Konferencián, valamint 17.00 -tól az Élő Ige Gyülekezet istentiszteletén szolgál Pablo Chaves.

Ha többre vágysz Istenből és kész vagy ezért nem csak egy jó konferencián részt venni, hanem a hétköznapokban is odaszántan élni, akkor mindenképpen itt a helyed! Erőt és bátorítást fogsz kapni, mely segít áttörni a szürke hétköznapjaid falát, hogy valóban azzá válhass, akinek a mennyei atyád téged elhívott.

Pablo Chaves igehirdetése, a Szabkerdebrecen dicsőítő csapata Pintér Béla és Lakatos Péter vezetésével segít majd bennünket mindebben. A célunk, hogy Isten jelenlétét és erejét átélve ne csupán az érzelmeinkre, hanem az életünk minőségére is valódi hatással legyen az Ő szava, s ezt másokkal közösen éljük át!

A regisztráció 8:00-9:30-ig tart
S ha be is szeretnél férni, légy ott mihamarabb, mivel csak 300 fő a terem befogadó képessége és így csak az első 300 korán érkező és regisztráló tud részt venni a konferencián.

A regisztrációs díj 500Ft, mely magában foglalja egy pár virsli és tea elfogyasztását ebédidőben!

Cím: ’Felház’ 1149 Budapest, Kövér Lajos út 21-23. Élő Ige Gyülekezet terme

Aki a létszámstop miatt már nem fér be, vagy netán jóval korosabb az átlagnál, az sem marad ki az áldásból:
A www.eloige.hu oldalon keresztül élőben nézheti 10:00 és 14:00 órakor kezdődő alkalmakat is!

Előre kérek mindenkit, ne haragudjatok meg ránk ha nem fogtok tudni bejutni az alkalomra, hiszen az esemény biztonságos megrendezése érdekében kellett a 300-as létszámhatárt megszabnunk. :(


Pablo Chaves Costa Rica-i származású 28 éves fiatal tüzes szolgálója az Úrnak. Több generációs hívő családból származik, édesapja Rony Chaves apostol egy apostoli hálózat vezetője és egy Costa Rica-i gyülekezet pásztora.
Pablo 10 évvel ezelőtt kezdte el szolgálatát evangélistaként majd két éve prófétai szolgálatra lett felkenve. Nemzetközi szolgáló, világszerte sok helyen hirdeti az evangéliumot, valamint egy keresztény újság főszerkesztője és kiadója. Különleges kenete van az új generáció felé való szolgálatban. Ez évben a nyári Egység Konferencián szolgált és sokakat erőteljesen megérintett rajta keresztül az Úr.


Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

Egy válasz   “December 8: Pablo Chaves a Felházban!”
  1. Berni szerint:

    Sziasztok! 1 kérdésem lenne: a dec.8-ai Új generáció Ifjúsági konferenciára kell-e előre regisztrálni online?

Kérlek, írd meg a véleményed!