Dennis és Lynnie Walker

november 25, 2012    
Kategória: Tanítás

Dennis és Lynnie Walker a Las Vegas-i Dunamis Apostoli Képző Központ igazgatói – Dunamis ARC (Apostolic Resource Center). Az oktatói központ azzal a céllal működik, hogy kiképezzen embereket arra, hogy Jézus munkáit cselekedjék és kivigyék azt az utcákra. Szenvedélyesen tanítják az embereket arra, hogyan léphetnek kapcsolatba a mennyel és aktiválhatják szellemi érzékszerveiket, hogy napi szinten a természetfölöttiben élhessenek, ahol jelek és csodák követik őket, ahová csak mennek.

Dennis es Lynnie korábban Peruban voltak misszionáriusok, később pedig több mint 20 évig Las Vegas-i gyülekezeteket pásztorolták. Jelenleg apostolokként gyülekezetek hálózatát felügyelik, melynek részeként sokat utaznak szerte a világban, hogy tanítsák és képezzék Krisztus Testét.

Honlapjuk: www.dunamisarc.org, magyarországi képviselőjük: Gégény Csaba és Éva

2012. októberében Sheffiledben volt egy több napos konferencia, ahol többen is részt vettünk. Az ott készült hanganyag meghallgatásáért kattints ide.

A 2013-as gyülekezeti táborunkban, mint vendégek lesznek jelen Dennisék. Ha a táborról további információ érdekel, kattints ide.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

3 válasz   “Dennis és Lynnie Walker”
 1. Horváth Balázs szerint:

  Életre szóló és életet megváltoztató élmény volt jelen lennem a sheffieldi konferencián.
  Mindenkinek ajánlom, aki vágyik az Úrral való friss és elmélyülő közösségre.
  És köszönet a tolmácsolásért!
  Horváth Balage

 2. Szabó Zsolt szerint:

  Még senkit nem hallottam így tanítani az Igéből arról, hogy Isten azt szeretné, ha személyesen megismernénk és megtapasztalnánk a Mennyet amíg itt élünk a Földön, és nem csak a földi életünk végén amikor végleg oda költözünk. Dennis bebizonyítja a Bibliából, hogy a mennyei látogatások, a Jézussal és a Mennyben lakó szent angyalokkal való találkozások mindnyájunk számára elérhető tapasztalatok a Szent Szellem által, mert valójában arra kaptunk elhívást, hogy mialatt testben itt élünk a Földön szellemben mennyei helyeken járjunk, ahová az Atya együtt ültetett minket Jézus Krisztussal: „Sőt, mivel Jézus Krisztus részei vagyunk, vele együtt feltámasztott a halálból, és vele együtt a mennyei helyekre ültetett bennünket.” Efézus 2:6 (Egyszerű fordítás)
  Dennis rendszeresen látogatja a Mennyet és azok akik nyitott szívvel hallgatják őt, gyakran szintén csodálatos mennyei látogatásokat élnek át a saját életükben.

 3. Boros Gyongyi szerint:

  En nem vettem reszt a konferencian,de egy reggeli csendessegemben meghallgattam az egyik tanitast,es forradalom tortent a lelkemben,kiszakadt a gat es az eloviz elmosta a bekanyalas poshadt vizet a part kozelebol.Aldjon meg az Ur draga testverem,es hasznaljon tovabb az O munkajaban!

Kérlek, írd meg a véleményed!