Denny Valero: Lépj be a dicsőségbe! (Nyári tábor 2013.)

július 8, 2013    
Kategória: Hanganyag

2013. július 2-6

A gyülekezet nyári táborában vendégünk volt Denny Valero. Ő Dennis Walker helyett jött, mert őt sajnos június elején szívroham érte, emiatt az orvosa eltiltotta a repüléstől, bár nem sok idő múlva jobban lett.

Denny Valero több, mint 22 éve járja a világot és szolgál, evangélista és pásztor. Szolgálata során több helyen jelekről és csodákról számoltak be, még csak rá sem teszi a kezét emberekre és meggyógyulnak a betegek. Anyagi áttörések, betöltekezések, életek teljes megváltozása. Biblia professzor és az Igének nem csupán ismerője, hanem cselekvője. Elvárja, hogy amit az Úr megígért, az valóságosan meg is történjen! Négy éve szolgálnak együtt Dennissel és a Dunamissel Las Vegasban. Pályáját Francis and Charles Hunter mentorolása alatt kezdte, akik szellemi szülei voltak, akár csak Dr. Renny McLean, akinek az életén a természetfölötti mindennapos (Sid Roth szinte rendszeres vendége, és együtt dolgozik Dr. Guillermo Maldenado-val). Dennynek semmi más vágya nincs, csak hogy szolgáljon. Mindent, amije csak van, átadhassa, és meglássa, hogy az emberek elnyerik mindazt a csodát, melyekért imádkoznak, és hogy megnyíljon fölöttük a menny és lássák és hallják, amit Isten cselekszik „ott fönt”, hogy mi is megtehessük azokat „itt lent”. Több ébredési szolgálatban is részt vett, volt hogy napokig megállás nélkül szolgált.

Denny Valero oldalai: youtube, facebook, twitter

Denny a dicsőségről beszélt, mint a földön is megélhető valóságról, amelyen keresztül Isten hatalmasan meg tudja változtatni nem csak a hívők, de a még nem hívők életét is. Ezt tapasztaltuk a táborban is, sokunknak megújult az Úrral való kapcsolata, új lendületet kaptunk.

Kelj fel, tündökölj, mert eljött világosságod, rád ragyogott az ÚR dicsősége. Bár még sötétség borítja a földet, sűrű homály a nemzeteket, de fölötted ott ragyog az ÚR, dicsősége meglátszik rajtad. Világosságodhoz népek jönnek, és királyok a rád ragyogó fényhez. (Ézs.60,1-3)

Videók a tanításokról

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!