Dicsőítő estek

december 14, 2014    
Kategória: Hírek

Hol?

Felház, Budapest, 14. ker. Kövér Lajos u. 21-23. 2. emelet, bal oldali épület

Mikor?

csütörtökönként 18.00-20.00

A „Dicsőítő Esték” célja

Lehetőséget teremteni arra, hogy felekezeti határok nélkül, szabadabb és kötetlenebb formában dicsérhessük és imádhassuk Istent!
Dávid király példája alapján szeretnénk ezt tenni, aki felállított egy sátrat arra a célra, hogy Isten népéből bárki és bármikor az Ő jelenlétébe mehessen. Egy elkülönített helyet hozott létre, ahol teljes szívéből, teljes lelkéből és erejéből dicsérhette, imádhatta az Örökkévalót, mindenféle áldozat bemutatása és rendszabályok nélkül!
Úgy hisszük, hogy Dávid ezzel prófétai módon betöltötte Jézus szavait, mivel szellemben és igazságban imádta az Örökkévalót éjjel és nappal, kegyelmére és szeretetére koncentrálva. Ján.4,21
Ezeken az estéken mi is ezt szeretnénk megvalósítani: együtt, egységben szellemben és igazságban imádni Őt! Egyelőre heti egy alkalommal, a későbbiek folyamán pedig minél több órában, napon szeretnénk ezt tenni.

Szeretettel várunk mindenkit

Szeretettel várunk mindenkit, aki ilyen módon szeretne jobban belemerülni Isten jelenlétébe, megtapasztalva az imádatban való szabadságot és életünkre és környezetünkre ható erejét.
Sok áldást kívánva,
A Dicsőítő esték szolgáló csapata!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!