A hozzászólókhoz


A moderátorMindenek előtt megköszönjük azok bizalmát, akik megosztják az oldal olvasóival a véleményüket. Kérünk azonban, hogy hozzászólásod megfogalmazásakor legyél tekintettel arra, hogy ez egy egyházi oldal, minden itt megjelent információért, így a hozzászólásokért is felelősséggel tartozunk.

Örülünk, ha plasztikusan fogalmazol, sőt bedobhatsz egy-két követ is a pocsolyába, ha úgy gondolod, ettől felpezsdül az olvasók vére.

Megengedhetetlennek tartjuk viszont a durva, trágár, sértő megjegyzéseket. Nem túlzottan örülünk a politikai, véleménynyilvánításnak sem. Kérünk, hogy a hozzászólásodban ne az embert, hanem az általa képviselt gondolatot minősítsd, tartózkodj az ellenőrizetlen információk közlésétől, személyeskedéstől, önmagad reklámozásától.

A fentiek betartásáról az oldal moderátora gondoskodik, joga és kötelessége, hogy sine ira et studio tompítsa, vagy kihúzza az oldal jelzett szerkesztési elveit áthágó sorokat, gondolatokat.

Köszönjük a megértésedet, köszönjük a hozzászólásodat!


Sajnos egyre több spam, illetve spambot érkezett a honlapra hozzászólás formájában, ezért kénytelenek voltunk biztonsági kód, captcha bevezetésére.  Elnézést kérünk nem regisztrált a hozzászólóktól a kellemetlenségért. (A regisztráltaktól nem kérünk tesztet.)

A biztonsági kód használata persze kellemetlenséget okoz, ezért néha kivesszük, néha visszatesszük, attól függően, hogy éppen mi a kellemetlenebb: spam-et törölni, vagy a hozzászólók panaszait hallgatni…

Tetszett? Oszd meg másokkal is!