Ez az év is jól kezdődik :)

január 13, 2011    
Kategória: Misszió, Vajdaság

Az Új év első napjának reggelén már komoly támadással kellett szembenéznünk. Gyermekeink, kik a gyülekezetben tartott Szilveszterről jöttek haza, komoly autóbalesetet szenvedtek, az autónk teljesen összetört, de hála, ami drága Megváltónknak minden gyermekünk épségben maradt. Az autó mentős csodálkozott mekkora békességünk van. Megkérdezte, hogy mire vélje? Elmondtuk, hogy minden körülmények között bízunk Istenben, és tudjuk, hogy akármi is van, Ő jót tervezett felölünk, amikor ezt meghallotta elkérte a gyülekezetünk címét. :) És kérte, hogy imádkozzunk érte. Jó az Úr!

„Taníts minket úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk.” 90.Zsolt.12

A 2011-es évben az első lehetőségünk, hogy missziós útra menjünk, mindjárt másnap 2-án volt, egy nagyon jó és áldott alkalmat tölthettünk a testvérekkel a vasárnapi Istentiszteleten. Éreztük Isten szeretetét, jelenlét. Ezen a héten együtt lehettünk több napot péterrévei testvéreinkkel. Átélhettünk szabadulásokat, fiatalokkal foglakozhattunk, bemerítkezésre felkészíthettük őket. Szerdán egy egész napos Biblia iskola keretében megtapasztalhattuk Isten Szellemének kenetét, bátorító jelenlétét.

Jó így kezdeni az évet, megbocsájtva, elengedve a tartozásokat, segítségül hívva az Urat az előttünk álló harcokba, örömökbe, és nehézségekbe.

A gyülekezeti terem poros betonjára sikerült beszerezni műanyagpadlót, melyre a Kema Alapítványtól kaptunk támogatást. Ezért mindannyian nagyon hálásak vagyunk, mert nagyon hideg és poros volt a csupasz beton.

Egy kicsiny nyáj a péterrévei Megbékélés Háza Gyülekezet, de tetszett az Atyának, hogy nekik adja a királyságot, kérünk benneteket, imádkozzatok értünk, hogy az előttünk álló időszakban Isten csodálatos tervét tudja megvalósítani ebben a régióban is.

Köszönünk minden imát, lelki, anyagi segítséget, amellyel az elmúlt év során támogattátok az Úr munkáját a vajdasági Péterrévén is.

Az Úr áldjon, aki olvasod ezeket a sorokat.

Muzslai Gábor és Etelka

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

Egy válasz   “Ez az év is jól kezdődik :)”
  1. Baté Dóra szerint:

    Hála és köszönet Istennek,hogy megóvta a fiatalokat.Nagy dolog,hogy épül szépül a gyülekezeti ház.Isten adjon hozzá vetőket.Áldott új esztendőt a szolgálóknak és mindazoknak kik más szekerét is tolják,mármint nagyok a kicsikét.

Kérlek, írd meg a véleményed!