Gyere Te is barlangászni!

november 9, 2012    
Kategória: Hírek, Kirándulás

A túra a Mátyás-hegyi barlangban lesz a Pál-völgyi cseppkőbarlanggal szemben november 25-én, vasárnap 10 órakor. Ehhez a Kolosy térről 9:46-kor induló, 65-ös buszt kell elérned. A Pál-völgyi cseppkőbarlang nevű megállójánál kell leszállni, mely az 5. megálló. Jöhetsz kocsival is, mert van parkolási lehetőség (a föld alatti szénbányában… najónem;)

Hozzál jól összekoszolható tréninget és edzőcipőt. Kapunk fejlámpát és sisakot, a helyszínen van öltöző, mosdó. A cuccainkat a bejáratnál fogjuk hagyni (belülről), és a barlang bejáratát bezárjuk! Amíg mi a barlangnak ebben a részében vagyunk, oda nem nagyon jön más… de azért ne hozzatok magatokkal a hátizsákban túl nagy értékeket…  

A túra időtartama: kb. 2 óra, a észvételi díj: 2,000.- Ft/fő. (Aki anyagi okok miatt nem tudna jönni, kérem nálam nyugodtan jelezze! Bízom benne, hogy tudunk segíteni – vannak kedvezményes lehetőségek és minden 10 fő után egy ingyenes jegy!)  

Részvétel: Mindenki, Valaki és Bárki számára nyitott, aki úgy gondolja, hogy SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE képes végigmenni ezen a túrán.  

Jelentkezési határidő: november 18. vasárnap. EZ A RÉSZVÉTELI SZÁM AMIATT FONTOS, HOGY HÁNY SISAKOT KELL KÉSZENLÉTBEN TARTANI – KÜLÖNBEN LEHET HOGY ELJÖSSZ, DE NEM TUDSZ TÚRÁZNI MERT NEM LESZ ELÉG SISAKUNK!
  

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓ: 14 éves kor alatt a részvételhez szülői beleegyezés szükséges abban az esetben, ha a gondviselő nem résztvevője a túrának.
  

Szeretettel várom jelentkezéseteket!  

Konopás Edit 

06-20-44-10-500 (Élifon)
edit0808@freemail.hu
edit.konopas@gmail.com 

Budapest egyik érdekessége a Pálvölgyi-barlanggal szemben található Mátyáshegyi-barlang mely az egész Dunántúl leghosszabb, kb. 4200 m-es barlangja. Formavilágában a két barlang hasonló értékekkel bír, ám utóbbiban nincsenek kiépített ösvények, mászva, kövek között bujkálva haladhatunk egyre beljebb az egyébként csak barlangászok által látogatott járatlabirintusba.

 

 


Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!