Gyülekezeti Nyári Tábor 2013: ajánló a szellemi tartalomról

február 3, 2013    
Kategória: Hírek

Nyári tábor

Az egy hetes szolnoki gyülekezeti tábor (2013. július 1-7.) kiváló alkalom lesz arra, hogy a hétköznapi gondoktól elszakadva – a pihenés és regenerálódás ideje alatt – mennyei perspektívából kezdjük szemlélni az életünket, hogy újra felfedezzük Isten számunkra elkészített csodálatos ajándékait és velünk kapcsolatos mennyei terveit.

Gyakorlati tudnivalók röviden:
időpont: 2013. július 1-7., hétfőtől, vasárnapig
helyszín: Szolnok, Tiszaliget, www.turisztikaikozpont.hu/szolnok
szervezők, elérhetőség: Zsólya Tibor és Angéla, tabor@eloige.hu

Jelentkezési határidő: 2013. május 25.

Jelentkezési lapért és további tudnivalókhoz kattints ide!

Az 1Korintus 2:9-ben Pál apostol Ézsaiás prófétát idézi, amikor ezt írja: „Amit szem nem látott, fül soha nem hallott, ember szíve meg sem sejtett, olyan dolgokat készített Isten azoknak, akik szeretik őt.” Majd így folytatja: „Nekünk azonban Isten mégis megmutatta ezeket a dolgokat a Szent Szellem által, aki mindent megvizsgál és kikutat, még magának Istennek a mélységes gondolatait is.” Az Atya tehát nem akarja, hogy tudatlanok maradjunk az Ő mennyei ajándékaival és életünkre vonatkozó terveivel kapcsolatban. Az Ő vágya az, hogy Szent Szelleme által mennyei kijelentések és megtapasztalások birtokába kerüljünk és felismerjük azokat a nemes tetteket, amelyeket előre elkészített számunkra, hogy azokban járjunk. (Efézus 2:10)

Ha meg akarod ragadni Isten számodra elkészített ajándékait és szeretnéd megismerni életeddel kapcsolatos terveit, akkor ott a helyed a szolnoki gyülekezeti táborban. Hiszen Dennis és Lynnie Walker személyében az Úr olyan szolgáit küldi hozzánk, akik szenvedélyesen arra fognak tanítani bennünket, hogyan léphetünk kapcsolatba a Mennyel és aktiválhatjuk szellemi érzékszerveinket, hogy napi szinten a természetfölöttiben élhessünk, ahol jelek és csodák kísérnek bennünket. Dennis estéről estére be fogja bizonyítani az Igéből és személyes tapasztalataiból, hogy Isten határozott akarata számunkra az, hogy már most megismerjük a Mennyet, amíg testben a földön élünk.

Meg fogjuk érteni, hogy a mennyei látogatások, a Jézus Krisztussal és a minket szolgáló mennyei angyalokkal való találkozások mindnyájunk számára elérhető megtapasztalások a Szent Szellem által. Kijelentést fogunk venni arról, hogy micsoda óriási lehetőség rejlik számunkra abban a tényben, hogy az Atya Jézus Krisztussal együtt feltámasztott és mennyei helyekre ültetett minket. (Efézus 2:6) Csupán ennek az egy igazságnak a megértése is képes lesz radikális változást hozni az életünkben, aminek következtében valóban mennyei emberekké válhatunk, hogy úgy képviseljük és mutassuk be a Mennyei Királyságot a földön, ahogy azt Jézus tette. Dennis és Lynnie szolgálatán erős prófétai kenet működik, amely által segíthetnek neked abban, hogy felismerd a mennyei elhívásodat és a hitnek azzá a bajnokává válhass, akivé az Atya eltervezett téged, mielőtt még megszülettél volna.


Dennis és Lynnie Walker a Las Vegas-i Dunamis Apostoli Képző Központ (Dunamis Apostolic Resource Center) igazgatói. Az oktatói központ azzal a céllal működik, hogy kiképezze a hívőket arra, hogy Jézus munkáit cselekedjék és kivigyék azt az utcákra. Szenvedélyesen tanítják az embereket arra, hogyan léphetnek kapcsolatba a mennyel és aktiválhatják szellemi érzékszerveiket, hogy napi szinten a természetfölöttiben élhessenek, ahol jelek és csodák követik őket, ahová csak mennek. Dennis és Lynnie korábban Peruban voltak misszionáriusok, később pedig több mint 20 évig Las Vegas-i gyülekezeteket pásztoroltak. Jelenleg apostolokként gyülekezetek hálózatát felügyelik, melynek részeként sokat utaznak szerte a világban, hogy tanítsák és képezzék Krisztus Testét.


Dennis és Lynnie Walker munkatársaiként és szolgálatuk magyarországi képviselőiként Gégény Csaba és Éva is vendégeink lesznek a szolnoki gyülekezeti táborban. Csaba és Éva olyan házaspár, akik teljes életüket letették Isten Királyságáért és Jézus Krisztus szolgálatáért. Nagyrészt az ő hitüknek, engedelmességüknek és vendégszeretetüknek köszönhetően vehetett részt gyülekezetünk több tagja 2012. októberében az angliai Sheffieldben megrendezett „Mennyei Kezdeményezések” konferencián, ahol Dennis és Lynnie Walker szolgálata óriási áldást jelentett számunkra. Csaba és Éva Isten nagylelkű és irgalmas szeretetének felkent edényei, akik a Mennyei Királyság építését és Jézus Krisztus megmentő szeretetének átadását tekintik a legfontosabb küldetésüknek.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

Egy válasz   “Gyülekezeti Nyári Tábor 2013: ajánló a szellemi tartalomról”
  1. Sándor Edit szerint:

    Ott Leszek. Már alíg várom :) Hiszem , hogy sok szép órát eltöltünk az Úrral meg egymással.
    Imádkozok Jó idöért is :)
    Edit Ausztriából

Kérlek, írd meg a véleményed!