Házas kurzus Pécsett

október 22, 2010    
Kategória: Hírek

A hétvégén fantasztikus öröm volt számunkra, hogy Isten lehetővé tette, egy pécsi házas kurzus létrejöttét. Igen, Isten szívében ma is ott van a Te és házastársad szövetsége! Bármilyen helyzetben van is házasságunk, az Ő számára nincs lehetetlen! Nincs olyan mélység, vagy magasság, sem jelenvalók, sem következendők, amik erősebbek az Isten házasságunk iránt érzett szereteténél. Ő a harmadik szál, a szeretetnek kötele, a teljesség, tökéletesség kötele. Ő ma is harcol, ma is ég a szíve, hogy egyben tartsa, építse, áldja, élettel betöltse, szerelemmel izzítsa házasságotokat.

Szövetségetek Isten előtt van, tábort járnak angyalai körülötte, és aki hozzá kiált, azt meghallgatja, védelmével befedezi, szárnyai alá vonja.

Jézus Krisztus vére a Golgotán megváltotta, megmosta, és meggyógyította a házasságokat. A miénket is és a tiéteket is. Házasságunk békességének büntetése Rajta van, sebeivel gyógyultunk meg, hogy ezután ne magunknak éljünk, hanem annak, Aki meghalt és feltámadott!

Van remény, mert Ő képes csodákat tenni, hogy a legreménytelenebb házasságokat is boldoggá tegye. Kérd az Urat, hogy mutassa meg számodra azt a látást, ahogy az Atya látja társadat, bízz a látásban, engedd, hogy átformálja megnehezült szívedet, elfáradt lelkedet, és felfrissítse szerelmedet társad iránt. Ha már nem tudsz bízni társadban, az Úrban bízhatsz, mert Ő beteljesíti, amit mond. Hatalmas kincs a társad, és a vele kötött szövetség féltett dolog.

Minden dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet.

Szeretettel:

Muzslai Gábor és Etelka

[svgallery name=”2010_10_22_hazas_kurzus”]

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!