Ismét bemerítkezés

november 8, 2009    
Kategória: Hírek

jozsi_90x90Ismét bemerítkezés volt a Gyülekezetben. Különös örömmel tölt el bennünket az, hogy most főleg gyermekeink voltak a résztvevők. Kedvesen, meglepő talpraesettséggel számoltak be arról, hogy hívő családban nőttek fel, életük viszonylag zökkenőnetesen vezetett a Krisztusi út elfogadásához, tudatos vállalásához. De,

nem mindegyiküknek alakult így az élete. Két bemerítkezőnk bizony nagyon, nagyon rögös úton jutott erre az elhatározásra, talán ezért inkább róluk szólunk egy-két szót, rájuk hívjuk fel a figyelmeteket.

Nagyon nehéz elképzelni, nagy titok, hogy működik a gondviselés. Vajon, hogy irányítja életünket Isten, hogy megtaláljuk Őt? Amíg egyikünket-másikunkat a tenyerén hordoz, és az érte érzett hála vezet Hozzá, addig néhányunk útja kegyetlen zökkenőkön át vezet ugyanoda.

Szilvi és Józsi bizonyságát hallgatva rögtön Máté evangéliuma jut az eszünkbe: Így lesznek az utolsókból elsők... Kérünk Urunk, áldd meg őket, a többi bemerítkezővel együtt, hogy hittel, szeretettel járják a Te gyönyörűséges utadat!


Néhény képet erre a linkre kattintva találtok az eseményről. Az alábbi képek, a bemerítkezők bizonyságtétele során készültek:

A bemerítkezők bizonyságtétele, és a két bemerítő

Fogadjátok szeretettel Tóth Anti aranyos meglepetését:

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

2 válasz   “Ismét bemerítkezés”
  1. naomi szerint:

    hm..tökre joh h bemeritkeztetek ;)) tökre szivesen ott lettem volna meg midnen, csaj hát sajnos nem tudott ugy alakulni :S…nah min1.
    naon örülök nektek ;) (LL)

Kérlek, írd meg a véleményed!