Jézus váltsága válasz a válságra

április 1, 2009    
Kategória: Hírek

„Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek énbennem.” (Jn. 14,1)

Manapság sokat hallani a pénzügyi válságról, melynek hatását sokunk a pénztárcáján is megérzi (megnövekedett törlesztő részlet, fizetés elmaradása vagy egyéb megvonás). De vajon mi a Biblia üzenete ebben a helyzetben? A körülmények hatása alatt kell-e lennünk vagy lehetünk felette?

„Áldott az a férfi, aki az ÚRban bízik, akinek az ÚR a bizodalma. Mert olyan lesz, mint a víz mellé ültetett fa, amely a folyóig ereszti gyökereit, és nem fél, ha eljön a hőség, lombja üde zöld marad. Száraz esztendőben sincs gondja, szüntelenül termi gyümölcsét.” (Jer. 17,7-8)

Ha kaptál Istentől bátorítást ezekre az időkre nézve, akkor kérlek írd meg a cikk hozzászólásában, hogy egymás hite által is megerősödhessen az Úrba vetett bízalmunk (Róm. 1,12).

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

6 válasz   “Jézus váltsága válasz a válságra”
 1. Vajda Gábor szerint:

  Köszönöm Zsuzsa a hozzászólásod, nagyon jó igéket hoztál!

 2. Attila szerint:

  Egyetértek Margittal, ISTEN MEGGYÓGYÍTJA A FÖLDET MERT MEGÍGÉRTE. „IMÉ ÉN ÚJAT CSELEKSZEM. MOST KÉSZÜL, avagy nem tudjátok még? PUSZTÁBAN UTAT SZERZEK, A KIETLENBEN FOLYÓVIZEKET.” Ézs.43.19-20. Megtette már ezt Isten? Emlékezzetek Guatemalára, AZ ÚR ÉDENKERTTÉ TETTE A TŰZHÁNYÓK MEDDŐ TALAJÁT. Megtette ISTEN AZT IS, HOGY A KISVÁROS 40 000 FÖ LAKOSA MEGTÉRT, A 4 BÖRTÖNBŐL ÉS A 10 BÁRBÓL GYÜLEKEZET LETT. „HISZ AZ ÚR MEGVÁLTOTTAI MEGTÉRNEK, és UJJONGÁS KÖZÖTT SIONBA JÖNNEK, ÖRÖM ÖRÖM A FEJÜKÖN, VIGASSÁGOT ÉS ÖRÖMÖT TALÁLNAK ELTŰNIK A FÁJDALOM ÉS A SÓHAJ.” Ézs.35.10. Megtörténik velük az V.Móz.8.6-9.
  Igazat adok Zsuzsannának, A VÁLSÁG NEM SÚJTHAT MINKET, mert meg van írva: „GYERMEK VOLTAM, MEG IS VÉNHEDTEM, DE SOHA SEM LÁTTAM, HOGY ELHAGYOTTÁ VÁLT VOLNA AZ IGAZ, MAGZATJA PEDIG KENYÉRKÉREGETŐVÉ.” Zsolt.37.25. Bármilyen intézkedést is tesz ez a kormány, ISTEN EZZEL BIZTAT. „MERT VIZET ÖNTÖK A SZOMJÚHOZÓRA, ÉS FOLYÓVIZEKET A SZÁRAZRA, KIÖNTÖM LELKEMET A TE MAGODRA, ÉS ÁLDÁSOMAT A TE CSEMETÉIDRE.” Ézs.44.3.
  Tudtátok, hogy a Jelenések 22.1-2-ben leírt ÉLŐVÍZNEK KRISTÁLYTISZTA FORRÁSAI a Mennyel párhuzamosan itt a földön vagy 10 helyen megtalálható? Afganisztán, Peru, Jordánia, Israel, Franciaország területein. Az I.Móz.6.4. szerinti személyek időnként ott gyógyítják magukat. „ezek azok a gonoszok,akik kezdettől fogva híres neves emberek voltak.”
  Egyetértek Gáborral is, hogy JÓ KARIZMATIKUS BEIDEGZŐDÉS SZERINT, IMÁDKOZUNK EGYET, MAJD VÁRJUK A CSODÁT. Columbiában egy 1,5 millió lakosú városban Kaliban (a név halált jelent) AKKOR TÖRTÉNT IGAZI ÁTTÖRÉS, AMIKOR A 70 000 FŐS SPORTARÉNÁBAN NAPI 8 ALKALOMMAL 3 ÓRÁS ISTENTISZTELETEKET TARTOTTAK A HÍVŐK, FELEMELT KEZEKKEL IMÁDTÁK, DICSŐÍTETTÉK AZ URAT ÉS FOHÁSZKODTAK HOZZÁ. 3 HÉT ALATT MEGTÉRT 1,2 MILLIÓ EMBER, A VÁROS 40 STREAPTEASE BÁRJA BEZÁRT, MAJD GYÜLEKEZETKÉNT NYÍLT MEG. EGY HÓNAP MÚLVA EGYETLEN GYILKOSSÁG SEM TÖRTÉNT. 2,5 HÓNAP MÚLTÁN A HELYI MILÍCIA ÉS AZ AMERIKA HADSEREG FÖLSZÁMOLTA AZ Escobán fívérek DROGKARTELÉT. ISTEN A HALÁL VÁROSÁT ÉLETTÉ TETTE, DICSŐSÉG NEKI. Columbia lakosságának 90%-a ezt tette: „És imádák a sárkányt,aki hatalmat ada a fenevadnak ” Jelenések 13.4. stb.
  Magyarország lakosainak 90%-a ma ezt teszi. „Akikben E-Világ istene megvakította a hitetlenek elméjét hogy NE LÁSSÁK A KRISZTUS DICSŐSÉGES EVANGÉLIUMÁNAK VILÁGOSSÁGÁT AKI AZ ISTEN KÉPE.” II.Kor.4.4. Kaliban ezt fölismerték. Budapest viszont Közép-Európa legnagyobb drogelosztója lett, nyugatról ellepnek minket a kéjturisták. Városunkat a Farkas fívérek irányítják, akár Escobárék ők is 7-en vannak. Egész Pest megyét lefedő call-girl hálózatuk van. […] A rendőrségi commandó PÁR DARAB KÁROLY RÓBERTÉRT NEM ISMERI FÖL ŐKET IGAZOLTATÁSNÁL. Némelyikük fejére 15 milla van kitüzve. 1998 óta működnek.
  A mi Budapesti 70 000 fős Népstadionunk MIKOR FOG NAPI 8 ALKALOMMAL 3 órás DICSŐÍTŐ, EGY AKARATTAL AZ ÚRHOZ FOHÁSZKODÓ HÍVŐ KERESZTÉNYEKKEL MEGTELNI? Columbiában fölismerték: „ÉS LESZ OTT ÖSVÉNY ÉS ÚT, ÉS SZENTSÉG ÚTJÁNAK HÍVATIK, TISZTÁTALAN NEM MEGY ÁT RAJTA, HISZ CSAK AZ ÖVÉK, AKI EZÚTON JÁR MÉG A BOLOND SEM TÉVED EL.” Ézs.35.8.
  […]

Kérlek, írd meg a véleményed!