Kárpáti Péter: Isten keresésem története

augusztus 7, 2011    
Kategória: Hanganyag

2011. augusztus 6.

Kárpáti Péter megtérésének történetét hallgathatod meg lejjebb. Minden ember másképp találkozik Jézussal, más úton jut oda, hogy le kell tennie a bűneit a kereszthez. Valakinek ez az út egyszerűbb, valakinek kacskaringósabb. Péter bizonysága rendkívül érdekes, mert belelátást enged a nemhívőként való válasz keresésbe, ezzel könnyen azonosulhat, aki még nem ismeri az Urat. Azután ahogy a történet folytatódik, látni, hogyan ismeri fel a Péter a kérdéseire a válaszok forrását: Istent. Hogyan találja meg, és hogyan kerülnek helyre az részletek, hogyan áll össze a kép számára.

Ha még nem ismered Jézust, de Péter bizonysága miatt szeretnél vele találkozni, akkor láthatod, hogy ez nincs gyülekezethez kötve, csak a szíveden múlik, hogy találkozol-e vele, vagy meg sem látod. De ezek mellett szívesen látunk istentiszteleteinken, amelyek általában szombatonként 17 órától vannak a címért, térképért kattints ide.

mp3 letöltése 12,0 MB 52:39
Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

Egy válasz   “Kárpáti Péter: Isten keresésem története”
  1. Baté Dóra szerint:

    Áldás volt hallgatni Pétert,így ,hogy személyesen ott lehettünk még többet kaphattunk,hisz a dicsőités is csodás volt.Köszönjük.

Kérlek, írd meg a véleményed!