Kézzel írt Biblia

március 18, 2010    
Kategória: Ifjúság

A Dunamelléki Egyházterület „Kövesd a Bibliát!” éves mozgalmának egyik lényeges programja, amikor 30 perc alatt a teljes Újszövetséget írják le gyerekek, fiatalok és idősek egyaránt. A teleírt lapokat bekötjük – ez lesz a kézzel írt Biblia. A DET felkérte a Magyar Unió Ifjúsági Osztályát és Gyermek Osztályát, hogy ők koordinálják a biblialeíró versenyt.

Bármelyik korosztályból és az ország bármely részéről jelentkezhetnek résztvevők, akik vállalják, hogy szó szerint megtanulják a rájuk eső részt, és 2010. október 30-án felutaznak Budapestre. A kívülről megtanulandó szakasz maximum 1 fejezet lehet, így minél több a résztvevő, annál kevesebb lesz az egy főre eső anyag. A fordítás szabadon választható (Károli Gáspár vagy Új Protestáns fordítás). A szakaszok szétosztásánál fontos szempont a résztvevők kora, ezért jelentkezéskor kérjük a születési dátum pontos megadását. 14 év alatti gyerek esetében kérjük az egyik szülő beleegyező nyilatkozatát.

Mindenki, aki részt vesz 2010. október 30-án a *Biblialeíró programon* Budapesten, egy 2Gb-os MP4 lejátszót kap ajándékba, melyre gyárilag feltöltik a hangzó Bibliát, a maradék több, mint 1 Gb-os helyre pedig később mindenki azt tehet, amit csak szeretne…

A „versenyre” jelentkezni lehet a biblialeiro@adventista.hu e-mail címen, ill. postai úton a Dunamelléki Egyházterület 1062 Budapest, Székely Bertalan u. 13. címén. Jelentkezési határidő: 2010. március 31.

A jelentkezési lap innen tölthető le.

A program helyszíne: 1089 Budapest, Golgota u. 3.

DET elnökség

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

2 válasz   “Kézzel írt Biblia”
  1. Gonda Betti szerint:

    hol lehet erre jelentkezni???

  2. admin szerint:

    A cikkben rá kell kattintani az “innen tölthető le” szövegre, amely egy link, azaz internet hivatkozás, ezért más a színe. Hatására letöltődik a számítógépedre egy PDF fájl, amit ki kell nyomtatnod, kitöltened, és elküldened a Dunamenti Egyházterület jelzett címére.

    A másik megoldás, hogy a biblialeiro@adventista.hu címre egyszerűen elküldöd a jelentkezésedet, azokat az adatokat, amelyeket a PDF fájlban kérnek.

    A jelentkezési határidő március 31-én lejárt, ezért lehet lehet, hogy visszautasítanak, próbálkozni azért úgy gondolom érdemes…

Kérlek, írd meg a véleményed!