Marilyn Phillipps: Elsősegélynyújtás

február 26, 2012    
Kategória: Hírek


Marylin és Michael Phillipps a 2=1 Nemzetközi Misszió alapítói.
Közel 40 éve végzik ezt a munkát, a Misszió jelenleg 92 országban működik, 48 nyelven. A misszió kurzusai világszerte házasságokat erősített meg, és ezáltal a gyülekezetek, és a társadalom megerősödését is szolgálja. Az Ő igaz történetüket veheti most kézbe az olvasó. Ez a könyv egy nagy jelentőséggel bír, mert a házasságban levő problémákat, a szenvedő alany szemszögéből közelíti meg. Ugyanakkor nagyon magával ragadó ez az őszinte történet, mert megtudhatjuk belőle, hogyan ismerte fel a megoldást Marylin, és milyen Istentől kapott eszközökkel tudott kitartani és győztes lenni egy megoldhatatlannak tűnő helyzetben.

A könyvet ajánljuk megsebzett házaspárok számára, és azoknak, akik bensőségesebb szintre szeretnének kerülni a házasságukban. Bár a könyv házaspároknak íródott ennek ellenére, sok egyedülálló is jelezte már, hogy kérdéseikre választ kaptak a könyvből.

„Lesznek jóhiszemű barátaid és tanácsadóid, akik azon a véleményen lesznek, hogy már eleget vártál. Azt fogják neked mondani, hogy Isten már cselekedett volna valamit, ha ez lett volna a szándéka.”

„Ha csak azért küzdesz házasságod gyógyulásáért, hogy saját igényeidet betöltsd, lesznek majd olyan idők, amikor jobb lenne számodra, ha az egész ügyet elfelejtenéd. De ha tisztában vagy azzal, hogy Istennek valami nagyobb szándéka van az ügyeddel, lesz elég erőd és bátorságod engedni Istennek, hogy azt tegye, amit tennie kell, még ha az fájdalmas is. Az az idő, ami a mi házasságunk gyógyulásához szükséges volt, rövidnek tűnik, ha ahhoz az örömhöz hasonlítjuk, amit Isten hozott az életünkbe. Úgy tűnik, mintha Isten kárpótolta volna azt az időt nekünk, és a kibékülésünk utáni években többet elért bennünk és általunk, mint akkor tehette volna, ha nem adtuk volna oda Neki a gyógyulásnak ezeket az éveit. A kitartás éveinek a gyümölcse sokkal több, mint a ráfordított idő volt. „

A könyvet gyülekezetek igényelhetik, de a CLC könyvesboltokban is megvásárolható.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!