Meghívólevél a Maxwell Vezetőképző Tanfolyamra

december 19, 2011    
Kategória: Hírek

Kedves Testvérem!

Örömmel értesítelek arról, hogy 2012. február 17-18-án a Felházban (1149 Budapest, Kövér Lajos u. 23., bal oldali lépcsőház, második emelet) a világszerte ismert Dr. John C. Maxwell által összeállított vezetőképző anyag alapján tanfolyamot tartunk, melyre szeretettel várunk. A képzést Jan Ernst Gabrielsen norvég testvérünk, a John Maxwell Team európai képviselője tartja, akinek személyes meghívólevelét itt olvashatod.

A félévente tartandó, hároméves tanfolyam részét képezi a 2012-ben induló Felekezetközi Felkészítő Bibliaiskolának, melynek az Élő Ige Gyülekezet ad otthont. Az iskola célja modul rendszerben elérni minél több felekezetből azokat a lelkes és odaszánt életű keresztény testvéreinket, akik a Szent Szellem hívásának engedve ezekben az utolsó időkben együtt szeretnének munkálkodni Isten Királyságának a terjesztésében. A Felekezetközi Felkészítő Bibliaiskola célja továbbá, hogy az egyházban ma hiányzó területeken nyújtson megfelelő gyakorlati felkészítést. Ezen hiányok közül elsőként a vezetők képzését tűztük ki célul.

A február 17-18-án tartandó első kurzus tananyaga a következő témákat öleli fel: Isten elhívása a vezetésre, a vezető szíve, a vezető látása, fontossági sorrend és döntéshozatal, az emberekkel kapcsolatos képességek fejlesztése a vezetésben, illetve a stratégiai vezetés.

Szeretettel látunk a Maxwell vezetőképző tanfolyamon, amennyiben felelősséget érzel mások iránt és elhívásod van a vezetésre a gyülekezeti élet bármely területén, illetve szeretnéd önmagad és vezetői képességeidet jobban megismerni és fejleszteni, valamint a megszerzett tudást másoknak is továbbadni. Szeretettel várunk akkor is, ha úgy érzed, hogy a vezetői ajándékod még csak a jövőben teljesedik ki.

Kérlek, ha ismersz más, vezetői ajándékkal rendelkező testvért, akit szívesen meghívnál erre a tanfolyamra, részére is továbbítsd ezt a meghívót!

Legfontosabb tudnivalók a Maxwell vezetőképző tanfolyammal kapcsolatban

Időpont: 2012. február 17. (9.00-17.00), február 18. (9.00-13.00)
Regisztráció: 2012. február 17. (7.30-9.00)
Helyszín: 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 23. (Megjegyzés: A terem befogadóképessége 300 fő, ezért csak az első 300 jelentkezőt tudjuk a tanfolyamra regisztrálni.)
Részvételi díj: A tanfolyam ingyenes lesz, azonban fejenként 5, a tanfolyam anyagát tartalmazó munkafüzet megvásárlását kérjük minden részvevőtől. A munkafüzetek, amelyek önköltségi áron lesznek elérhetők, mások képzésében nyújtanak majd segítséget.
Jelentkezés: maxwell.vezetokepzo@gmail.com e-mail címen
Jelentkezési határidő: 2012. január 20. (Megjegyzés: A füzetek megfelelő példányszámban történő nyomtatása végett kérünk minden jelentkezőt a határidő lehetőség szerinti betartására. A határidőn túl csak kivételes esetben lesz módunkban jelentkezéseket elfogadni, amennyiben a jelentkezők száma nem haladja meg a 300 főt.)
Kapcsolattartó személy: Vincze Gábor (vincze.gabor@eloige.hu)

Ha bármilyen kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, kérlek, a fent megadott e-mail címen keress meg! Bízom benne, hogy februárban találkozunk a tanfolyamon!

Szeretettel és üdvözlettel,
Vincze Gábor

A következő Maxwell tanfolyam időpontja
2012. szeptember 14-15.

MTV-n megjelent riport a tanfolyamról

A 2012. februári tanfolyam hang- és képanyaga

Kattints ide!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!