Mennyei gyümölcsök

április 13, 2010    
Kategória: Bizonyság

Vége az ünnepeknek. Négy gyönyörű nap, amit az Atya jelenlétében tölthettem. Négy gyönyörű nap az én „kis kamrámban”. Annyira boldog vagyok! Át tudnám ölelni a világot. Át szeretnélek ölelni drága testvérem. Magamhoz szeretnélek ölelni… és megáldani az Édes Atyám szavaival Jézus nevében.

Álmodozni kezdtem a gyümölcsökről…

És megláttam az Édenkertet, a gyönyörű fákat és az édes selymes gyümölcsöt. Minden olyan szent volt, tiszta es kívánatos. És ÉN ott jártam a gyümölcsök közt és újra álmodozni kezdtem. A gyümölcsökről. Az ÉN gyümölcseimről. Megteremtettem az Ádámot. Nem volt gyermekkora, mert én egy érett gyümölcsöt szerettem volna. Ettől olyan boldog voltam. Olyan elégedett.

Ádám szent és tiszta volt. De magányos volt, és újra álmodozni kezdtem. Elaltattam őt és kivettem az egyik bordáját. Ebből egy gyönyörű nőt alkottam és neki ajándékoztam. Olyan boldog voltam és elégedett. Ádám is boldog volt. Minden olyan tiszta és szent volt. Ott jártam köztük és a szeretetemmel simogattam őket. Ők voltak az én Mennyei gyümölcseim. Barátaim voltak, sokat beszélgettünk. Szentek és tiszták voltak.

Tiszta volt a szellemünk, lelkük és a testük is. A Szellemem tókeletes tisztaságában éltek. Ők voltak a Mennyei gyümölcsöseim. A legdrágább gyümölcseim.

Az Éva álmodozni kezdett. Vágyódott valami után, ami csak az enyém volt. Hirtelen szürkület lett az Éden kert felett, megtörött a szentség és a bűn felhője elárasztotta a Földet. Éva vágyódása kielégült. Az Ádám is megbukott. Addig ezek voltak a Mennyei gyümölcseim. Az első gyümölcseim.

Te is egy gyümölcsöm vagy.
Mennyei gyümölcsöm.
Én választottalak ki.
Én alkottalak.
Én álmodoztam rólad.
Én barátom vagy.
Várom a te gyümölcseid.
Várom a te Mennyei gyümölcseid.

Ugye megértetted?!

Szeretettel: Vadkertiová Maria
Győzedelmes gyülekezet


Krátka 3
941 31 Dvory nad Zitavou
Szlovákia
Tel. 00421 949 880 856
E-mail : Perseive1@azet.sk
Facebook : Mária Vadkertiova

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!