Mosoly Nap 2010.

június 1, 2010    
Kategória: Misszió, Vajdaság

Az internet, a Tv, és mindenféle média jóslata szerint május 29-re, a Mosoly Nap napjára, egész napos esőt mondott. Sokan-sokan imádkoztunk. Gabi barátnőm azt mondta, hogy ő nem hozott esernyőt, hiszen imádkoztunk. Hajnalban esőre ébredtünk, imádkoztunk, hálát adtunk, és három perc múlva elállt az eső. Gyönyörű meleg napunk volt egész nap, és este csak akkor kezdett el esni az eső, amikor már mindent bepakoltunk, egész nap éreztük, Istenünk természetfölötti jelenlétét, csodáját, ahogyan tartja a sötét eső felhőket, hogy le ne essenek, és a nap csak mosolygott ránk.

Délelőtt a gyermekek és a felnőttek kreatív foglalkozásokon vettek részt, és gyönyörű alkotások születtek. A gyermekek csillogó szemei voltak a legnagyobb köszönöm. Sokan reggeltől estig végig ott voltak, így a finom zsíros kenyerekre nagy szükség volt. Fél kettőtől kezdődtek a délutáni programok. Fellépett a zentai és a szabadkai dicsőítő csapat. A gyerekek nagy-nagy örömére Tery, Kata és Anita bohócok újra köztünk voltak, sok- sok vidámsággal.

Majd megérkeztek Pintér Béláék, és szolgálatuk során fergeteges hangulat kerekedett. Az egész stadion örült és táncolt és persze énekelt. Kicsorduló hála volt a szívünkben Isten felé, a sok ember egyként dicsérte az Urat, éreztük magunkon Isten mosolyát. Béla szolgálatát az Amaro Del, roma kárpátaljai zenekar fellépése követte. Leírhatatlan jó kedv uralkodott. Csodálatos zenéjük mellett bizonyságot tettek arról, hogy Isten megváltoztatta őket, és most már új emberek, Istennek élnek és szolgálnak. Befejezésül az egész stadion imádkozott. Tele voltunk hálával és örömmel, hogy Isten minden elképzelésünket felülmúlva megáldotta ezt a napot. Sok-sok ember hallhatta az evangéliumot, Isten öröm üzenetét, Ő minden embert szeret, mindegy hol lakol, vagy milyen a származásod, ő nem személyválogató, Ő a szívek vizsgálója.

Hálás a szívünk mindazokért, akik segítettek, hogy létrejöhessen ez a nap. Sokan és jó kedvvel adakoztak. A jó kedvű adakozót pedig szereti az Isten. Köszönet az Inárcsi Pünkösdi Gyülekezetnek, az Élő Ige Gyülekezetnek, a Golgota Gyülekezetnek, a Budai Református Gyülekezet adakozó embereinek, a Tiszta Szív Gyülekezetnek, a Kelet Európa Missziónak, akik lehetővé tették, hogy az Amaro Del eljöhessen, és annak a sok-sok embernek, akik idejüket, pénztárcájukat és magukat nem kímélve szolgáltak velünk.

Mindenért Istené egyedül a dicsőség!

Etelka és Gábor

[svgallery name=”2010_05_29_mosolynap_peterreve”]

English

The internet, tv and all kind of media had predicted that we would have rain for the whole day on May 29, when the Smile Day was held. Many-many people prayed for us. My friend Gabi told me that she did not bring an umbrella, because we had been praying. When we woke up at dawn, it was raining, so we prayed and gave thanks and the rain stopped in three minutes. We had a wonderful, warm day and it was only in the evening, when it began raining again, after we packed away everything. We could feel the eternal presence of God for the entire day, and His miracle, as He held the dark clouds, so there was no rain and the sun was just smiling at us.

Children and adults could participate in creative workshops in the morning, and beautiful works were created. The biggest „thank-yous” were the bright eyes of the children. Many spent their time there from morning till evening, so there was much need for the delicate bread slices with fat and onion. The afternoon programs began at 1.30 p.m. The worship teams from Senta and Subotica had their performances. To the delight of the children, Clowns Terry, Kata and Anita were amongst us again, with much-much joy.

Then Béla Pintér and his wife arrived, their ministry had brought an extremely good atmosphere. The entire stadium was rejoicing and dancing, and of course, singing. We had an overflowing gratitude in our hearts toward God, and when the mass of people praised the Lord as one, we felt God’s smile on us. Béla’s ministry was followed by the Amaro Del, which is a Gipsy band from Carpathian Ruthenia. We were overtaken by an indescribable cheer. In addition to their wonderful music, they gave us testimony about the way God changed them, and that they are new people now, who live and serve for God. Finally, the entire stadium was praying. We were filled with joy and gratitude, because God blessed this day, much over our expectations. Many-many people could listen to the gospel, the good news of God: He loves every person, it does not matter, where you live or what nationality you are, He is no respecter of persons, He ponders the hearts.

Our hearts is full of gratitude toward everyone, who assisted in the preparation of this day. Many gave financial donations cheerfully. And God loves the cheerful givers. We give thanks to the donators in the Pentecoastal Church in Inárcs, the Living Word Church, the Calvary Chapel, the Calvinist Church in Buda, and the Pure Heart Church, and the East European Mission Foundation, who made the arrival and performance of the Amaro Del possible, and to those many-many people, who did not spare their money and cash, and ministered with us.

All glory be to God for all things!

Etelka and Gábor

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

17 válasz   “Mosoly Nap 2010.”
 1. Apáthy Juci szerint:

  Amilyen szerelemmel vagyok a péterrévei misszió felé, már nagy izgalommal készültem a Mosolynapra.
  Lázas e-mailezések, érkeznek a tombola nyeremények. Annyira sok nagyon értékes és hasznos dolog gyűlt össze, én azt gondoltam, ez így normális. Felhomályosítottak, tavaly ez nem igazán így volt. :) A csoda elkezdődött.
  Aztán kezdődött a pánikroham: egész héten mindenhol azt mondták, szombaton végig esni fog. Esni? Kérdeztem én!
  Dehogy fog itt esni.:) Semmi eső nem lesz. Mondtam is Istennek. Ok, velem lehet beszélni, Uram, akkor essen reggel 6-kor, és este 9-kor. Felvirradt a szombat, szaladt ki kicsi és nagy, reggel 7óra, az eső zuhog. Bosszús vagyok. Mi az, hogy esik?! Aztán emlékeztem, végülis ez a reggel 6-ba belefér:) És nem is telt el pár perc, esőfelhők tovaszálltak, és már ragyogott is a nap.
  Halomban álltak a tombola nyeremények, cipeltük ki a már készen lévő színpadhoz – ezekt mind már pénteken összeraktuk.
  Délelőtt kézműveskedés, és persze napsütés, délután jöttek a koncertek, és persze a napsütés. Kemény eső felhők néha árnyékot húztak fejünk felé – mert nehogy túl meleg legyen:) – de Isten tartotta a kezét a felhők alatt, így hozzánk semmi nem ért el:) Jöttek a szabadkaiak, a zentaiak, dicsőítették Istent, ott volt Terry bohóc, nagyon mókás volt, jöttek más bohócok, és aztán Pintér Béla csinált vidám bulit, és az i-re a pont az AmaroDel, olyan cigány tánccal, hogy nem győztük levegővel:) Csodálatos volt. A sok vidám, felszabadult arc, nekem megvídámította a szívemet.:)

  Ami számomra külön öröm volt:
  Ott volt a nagynéném, az Andi, aki nem hívő, és nagyon nyitott volt, és nagyon élvezte az egészet, valamint a volt ifimből – ahol félifivezető voltam – ott volt pár lány és fiú, nagy öröm volt velük újra együtt szolgálni, Istennek egy más oldalát bemutatni:)
  Imádkozom, hogy Isten végezze el mindannyiukban a munkát:)
  Juci

 2. Szikszai Mimi szerint:

  Sziaa Eta és Gábor!

  Csak még egyszer meg akartam köszönni, h ottlehettem ..Nehéz voltaz utóbbi időszak számomra, és sok erőt adott látni titeket, ahogy házaspárkánt, egy családként égtek Istenért..látni a hiteteket, odaszánásotokat, és a tiszta szíveteket.Szóval köszönöm nektek, meg Istennek,persze ezt a hétvégét:)) imáimban benne lesztek, és szívesen szolgálnék még veletek, ha Isten is így tervezi,meg szükség van szóljatok:)

  ui.: ezt olvastam reggel,és ti jutottatok eszembe,ezért is írtam:
  „Boldog ember az akinek Te vagy az erőssége,
  és a Te ösvényeid vannak a szívében.
  Átmenvén a Siralom völgyén,forrássá teszik azt , bizony áldással borítja el korai eső” zsolt 84

  áldjon meg titeket az Úr!
  mimi

 3. Pap Andi szerint:

  Ha valakinek szeretném bemutatni, hogy milyen az, amikor a keresztények testvérként tudnak együtt mozdulni az evangélium hirdetéséért, akkor a Mosolynapra vinném el. Idén leginkább a táncolós-bulizós részét élveztem – külön köszönet az Amaro Delnek és Pintér Bélának – , mert annyira jó volt látni azt az örömöt, ami felszabadult az emberekben és a még a fájós lábú nénik is velünk ropták a táncot. Már majdnem olyan volt, mint a Mennyben … csak ott kicsit többen lesznek.

 4. Hamar Viola szerint:

  Bennem megmaradt egy kép, ami nagyon jól érzékelteti Isten gondoskodását, ami ezen a napon körbevett minket. Éppen a betonon összegyűlt tócsákat gyűjtöttük fel egy felmosóval, amikor felnéztünk az égre és azt láttuk, hogy körben mindenfelé szürke felhők vannak, de közvetlenül a focipálya fölött maradt egy folt a tiszta égboltból, előrevetítve nekünk Isten hatalmát és kegyelmét. És Isten meg is adta nekünk, hogy bár reggel és este is esett az eső, de a Mosolynap idején végig napos idő volt.
  Hamar Viola

 5. Kollár Annuska szerint:

  Nekem is fantasztikus élmény volt veletek szolgálni. Mi is a konyhában folyamatosan éreztük Isten jelenlétét!Nekem az volt a legnagyobb bizonyság ahogyan tapasztaltam azt a különös összetartó szeretetet egymás között ,ami egész nap körül vett bennünket. Tudjátok mindig izgulok azért,hogy jól sikerüljön az étel és mindenki jó étvággyal meg egye. Ez a mosoly napon különösen jól sikerült,mert mindenki aki evett belőle odajött és megköszönte,ez különös áldás volt nekünk és IGAZI MOSOLY NAP!!!volt a Magdi mama és az én számomra.
  Anna

 6. Szikszai Noémi szerint:

  Csak még egyszer meg akartam köszönni, hogy ott lehettem. Nehéz volt az
  utóbbi időszak számomra és sok erőt adott látni titeket, ahogy
  házaspárként, egy családként égtek Istenért..látni a hiteteket,
  odaszánásotokat, és a tiszta szíveteket. Szóval köszönöm nektek, meg
  Istennek,persze ezt a hétvégét:)) imáimban benne lesztek, és szívesen
  szolgálnék még veletek, ha Isten is így tervezi,meg szükség van
  szóljatok:)

  ui.: ezt olvastam reggel,és ti jutottatok eszembe,ezért is írtam:
  „Boldog ember az akinek Te vagy az erőssége,
  és a Te ösvényeid vannak a szívében.
  Átmenvén a Siralom völgyén, forrássá teszik azt , bizony áldással
  borítja el korai eső” zsolt 84”

 7. Annuska szerint:

  Nekem is fantasztikus élmény volt veletek szolgálni. Mi is a
  konyhában folyamatosan éreztük Isten jelenlétét! Nekem az volt a
  legnagyobb bizonyság, ahogyan tapasztaltam azt a különös összetartó
  szeretetet egymás között, ami egész nap körül vett bennünket.
  Tudjátok, mindig izgulok azért, hogy jól sikerüljön az étel és
  mindenki jó étvággyal meg egye. Ez a mosoly napon különösen jól
  sikerült, mert mindenki, aki evett belőle odajött és megköszönte, ez
  különös áldás volt nekünk és IGAZI MOSOLY NAP!!!volt a Magdi mama és
  az én számomra.

 8. Varga Márti szerint:

  Fantasztikus 3 napot tölthettem Szerbiában. Nagyon vártam ezt az utat,
  mert már régóta nem tudtam meglátogatni a Péterrévei testvéreket.
  Péntek reggel indultunk le a csapattal, nagyon jó idő volt. Amit
  tudtunk előkészítettünk a mosolynapra, Andi és én körbejártuk
  Péterrévét és imádkoztunk az emberekért és, hogy Isten áldja meg a
  mosoly napot. Imádkoztunk, hogy jó időnk legyen. A közbenjárás közben
  Isten arra indított, hogy imádkozzak azért, hogy teljesen bízzuk rá
  magunkat Istenre bármi történjék is. Éreztem, hogy ennek nagy
  jelentősége van, és egész pénteken nagy várakozás volt bennem, hogy mi
  fog történni a következő napon. Reggel arra ébredtünk, hogy esik az
  eső. Isten rögtön eszembe jutatta, hogy miért is imádkoztunk előző
  nap. Az az ige jutott eszembe, hogy akik Istenben bíznak azok nem
  szégyenülnek meg. Nem kezdtem el görcsölni az eső miatt, teljesen
  rábíztam az egészet, mire Becséről átértünk Péterrévére az eső elállt
  és kisütött a nap. Egész nap azt éreztem, hogy Istennek egy békés,
  kedves jelenléte vesz körül minket. A hitünket, Istenbe vetett
  bizalmunkat az Úr ezzel jutalmazta. A csapat mindvégig nagyon hatékony
  volt, egység és szeretet légköre vett körbe minket, pedig voltak
  akikkel azelőtt nem találkoztam, még is úgy éreztem, hogy már 1000 éve
  ismerjük egymást. A nap folyamán többször fekete viharfelhő takarta el
  a napot, de az Úr nem engedte, hogy akár 1 csepp is leessen. Minden
  ékes rendben zajlott le. Még jobb volt, mint tavaly. Hálás vagyok
  Istennek ezért a 3 napért. Az Úr kiállt és kiáll az ővéi mellett, mert
  szereti a Vajdaságot és szeret minket is.

  Külön öröm volt számomra önfeledten táncolni az Úr előtt. Gyereknek
  lenni és bolondozni. Hálás vagyok Istennek, hogy vele járni valóban
  boldogság. Szeretem, hogy az én Atyámnak nagyszerű a humora és bizony
  ő is szeret bolondozni velem. :-)”
  „De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a
  saskeselyűk, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el!”
  Ézs. 40,31

 9. Apáthy Juci szerint:

  Amilyen szerelemmel vagyok a péterrévei misszió felé, már nagy
  izgalommal készültem a Mosolynapra.

  Lázas e-mailezések, érkeznek a tombola nyeremények. Annyira sok nagyon
  értékes és hasznos dolog gyűlt össze, én azt gondoltam, ez így
  normális. Felhomályosítottak, tavaly ez nem igazán így volt. :) A
  csoda elkezdődött.

  Aztán kezdődött a pánikroham: egész héten mindenhol azt mondták,
  szombaton végig esni fog. Esni? Kérdeztem én!
  Dehogy fog itt esni.:) Semmi eső nem lesz. Mondtam is Istennek. Ok,
  velem lehet beszélni, Uram, akkor essen reggel 6-kor, és este 9-kor.
  Felvirradt a szombat, szaladt ki kicsi és nagy, reggel 7óra, az eső
  zuhog. Bosszús vagyok. Mi az, hogy esik?! Aztán emlékeztem, végülis ez
  a reggel 6-ba belefér:) És nem is telt el pár perc, esőfelhők
  tovaszálltak, és már ragyogott is a nap.

  Halomban álltak a tombola nyeremények, cipeltük ki a már készen lévő
  színpadhoz – ezeket mind már pénteken összeraktuk.

  Délelőtt kézműveskedés, és persze napsütés, délután jöttek a
  koncertek, és persze a napsütés. Kemény eső felhők néha árnyékot
  húztak fejünk felé – mert nehogy túl meleg legyen:) – de Isten
  tartotta a kezét a felhők alatt, így hozzánk semmi nem ért el:) Jöttek
  a szabadkaiak, a zentaiak, dicsőítették Istent, ott volt Terry bohóc,
  nagyon mókás volt, jöttek más bohócok, és aztán Pintér Béla csinált
  vidám bulit, és az i-re a pont az AmaroDel, olyan cigány tánccal, hogy
  nem győztük levegővel:) Csodálatos volt. A sok vidám, felszabadult
  arc, nekem megvidámította a szívemet.:)

  Ami számomra külön öröm volt:

  Ott volt a nagynéném, az Andi, aki nem hívő, és nagyon nyitott volt,
  és nagyon élvezte az egészet, valamint a volt ifimből – ahol
  félifivezető voltam – ott volt pár lány és fiú, nagy öröm volt velük
  újra együtt szolgálni, Istennek egy más oldalát bemutatni:)

  Imádkozom, hogy Isten végezze el mindannyiukban a munkát:)

 10. Hamar Viola szerint:

  Bennem megmaradt egy kép, ami nagyon jól érzékelteti Isten
  gondoskodását, ami ezen a napon körbevett minket. Éppen a betonon
  összegyűlt tócsákat gyűjtöttük fel egy felmosóval, amikor felnéztünk
  az égre és azt láttuk, hogy körben mindenfelé szürke felhők vannak, de
  közvetlenül a focipálya fölött maradt egy folt a tiszta égboltból,
  előrevetítve nekünk Isten hatalmát és kegyelmét. És Isten meg is adta
  nekünk, hogy bár reggel és este is esett az eső, de a Mosolynap idején
  végig napos idő volt.

 11. Hegedüs Eleonóra szerint:

  Az elmúlt hétvégét a zsoltáríró szavaival tudnám elmondani:

  ,,Énekeljetek az Úrnak új éneket,mert csodákat tett!Szabadulást szerzett jobbja,az ő szent karja.Megmutatta szabadító erejét az Úr,a népek szeme előtt nyilvánvalóvá tette igazságát.Hűséggel és szeretettel gondolt Izráel házára (Péterrévére,Vajdaságra),és látták a földön mindenütt Istenünk szabaditását.” Zsoltár 98:1-3

  Láttam ahogy Isten felszabaditotta az eget a sötét felhőktől,engedte,hogy a napsütés ránk ragyogjon.Az embereket felszabaditotta a táncra,a vidámságra,a ,gátlástalan’ Isten dicséretre,a MOSOLYRA.Nagyon szüksége volt e vajdasági népnek erre a mosoly napra,mert szinte már elfelejtettük milyen az ha valaki SZABADON táncol,énekel Istennek.Elfelejtettünk örülni egymásnak!Hálás vagyok Istennek,hogy megmutatta szabadító erejét nekünk!

  Csodálatos az Úr!Éljünk abban a szabadságban melyet Krisztus szerzett nekünk a kereszten!

 12. Hegedűs Nóri szerint:

  Az elmúlt hétvégét a zsoltáríró szavaival tudnám elmondani:
  ,,Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csodákat tett!Szabadulást szerzett jobbja,az ő szent karja. Megmutatta szabadító erejét az Úr,a népek szeme előtt nyilvánvalóvá tette igazságát. Hűséggel és szeretettel gondolt Izráel házára (Péterrévére,Vajdaságra),és látták a földön mindenütt Istenünk szabadítását.” Zsoltár 98:1-3

  Láttam, ahogy Isten felszabadította az eget a sötét felhőktől, engedte,hogy a napsütés ránk ragyogjon. Az embereket felszabadította a táncra,a vidámságra,a ,gátlástalan’ Isten dicséretre,a MOSOLYRA. Nagyon szüksége volt e vajdasági népnek erre a mosoly napra, mert szinte már elfelejtettük milyen az, ha valaki SZABADON táncol, énekel Istennek. Elfelejtettünk örülni egymásnak! Hálás vagyok Istennek, hogy megmutatta szabadító erejét nekünk!
  Csodálatos az Úr! Éljünk abban a szabadságban melyet Krisztus szerzett nekünk a kereszten!
  Nóri.

 13. Hegedűs Nóri szerint:

  Az elmúlt hétvégét a zsoltáríró szavaival tudnám elmondani:
  ,,Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csodákat tett!Szabadulást szerzett jobbja,az ő szent karja. Megmutatta szabadító erejét az Úr,a népek szeme előtt nyilvánvalóvá tette igazságát. Hűséggel és szeretettel gondolt Izráel házára (Péterrévére,Vajdaságra),és látták a földön mindenütt Istenünk szabadítását.” Zsoltár 98:1-3

  Láttam, ahogy Isten felszabadította az eget a sötét felhőktől, engedte,hogy a napsütés ránk ragyogjon. Az embereket felszabadította a táncra,a vidámságra,a ,gátlástalan’ Isten dicséretre,a MOSOLYRA. Nagyon szüksége volt e vajdasági népnek erre a mosoly napra, mert szinte már elfelejtettük milyen az, ha valaki SZABADON táncol, énekel Istennek. Elfelejtettünk örülni egymásnak! Hálás vagyok Istennek, hogy megmutatta szabadító erejét nekünk!
  Csodálatos az Úr! Éljünk abban a szabadságban melyet Krisztus szerzett nekünk a kereszten!
  Nóri.

 14. Apáthy Juci szerint:

  Amilyen szerelemmel vagyok a péterrévei misszió felé, már nagy izgalommal készültem a Mosolynapra.
  Lázas e-mailezések, érkeznek a tombola nyeremények. Annyira sok nagyon értékes és hasznos dolog gyűlt össze, én azt gondoltam, ez így normális. Felhomályosítottak, tavaly ez nem igazán így volt. :) A csoda elkezdődött.
  Aztán kezdődött a pánikroham: egész héten mindenhol azt mondták, szombaton végig esni fog. Esni? Kérdeztem én!
  Dehogy fog itt esni.:) Semmi eső nem lesz. Mondtam is Istennek. Ok, velem lehet beszélni, Uram, akkor essen reggel 6-kor, és este 9-kor. Felvirradt a szombat, szaladt ki kicsi és nagy, reggel 7óra, az eső zuhog. Bosszús vagyok. Mi az, hogy esik?! Aztán emlékeztem, végülis ez a reggel 6-ba belefér:) És nem is telt el pár perc, esőfelhők tovaszálltak, és már ragyogott is a nap.
  Halomban álltak a tombola nyeremények, cipeltük ki a már készen lévő színpadhoz – ezekt mind már pénteken összeraktuk.
  Délelőtt kézműveskedés, és persze napsütés, délután jöttek a koncertek, és persze a napsütés. Kemény eső felhők néha árnyékot húztak fejünk felé – mert nehogy túl meleg legyen:) – de Isten tartotta a kezét a felhők alatt, így hozzánk semmi nem ért el:) Jöttek a szabadkaiak, a zentaiak, dicsőítették Istent, ott volt Terry bohóc, nagyon mókás volt, jöttek más bohócok, és aztán Pintér Béla csinált vidám bulit, és az i-re a pont az AmaroDel, olyan cigány tánccal, hogy nem győztük levegővel:) Csodálatos volt. A sok vidám, felszabadult arc, nekem megvídámította a szívemet.:)

  Ami számomra külön öröm volt:
  Ott volt a nagynéném, az Andi, aki nem hívő, és nagyon nyitott volt, és nagyon élvezte az egészet, valamint a volt ifimből – ahol félifivezető voltam – ott volt pár lány és fiú, nagy öröm volt velük újra együtt szolgálni, Istennek egy más oldalát bemutatni:)
  Imádkozom, hogy Isten végezze el mindannyiukban a munkát:)Juci

 15. Hegedüs Eleonóra szerint:

  Az elmúlt hétvégét a zsoltáríró szavaival tudnám elmondani:

  ,,Énekeljetek az Úrnak új éneket,mert csodákat tett!Szabadulást szerzett jobbja,az ő szent karja.Megmutatta szabadító erejét az Úr,a népek szeme előtt nyilvánvalóvá tette igazságát.Hűséggel és szeretettel gondolt Izráel házára (Péterrévére,Vajdaságra),és látták a földön mindenütt Istenünk szabaditását.” Zsoltár 98:1-3

  Láttam ahogy Isten felszabaditotta az eget a sötét felhőktől,engedte,hogy a napsütés ránk ragyogjon.Az embereket felszabaditotta a táncra,a vidámságra,a ,gátlástalan’ Isten dicséretre,a MOSOLYRA.Nagyon szüksége volt e vajdasági népnek erre a mosoly napra,mert szinte már elfelejtettük milyen az ha valaki SZABADON táncol,énekel Istennek.Elfelejtettünk örülni egymásnak!Hálás vagyok Istennek,hogy megmutatta szabadító erejét nekünk!

  Csodálatos az Úr!Éljünk abban a szabadságban melyet Krisztus szerzett nekünk a kereszten!

 16. Muzslainé Etelka szerint:

  @ Hegedüs Eleonóra:
  Annyira jó volt látni, benne lenni a vajdasági és máshonnan érkező emberekkel egyként örvendezni az Úr előtt. Egy nagy jóságos , szerető mosoly volt az egész nap. Isten rá tekint a Vajdaságra, halleluja!
  Etelka

 17. Muzslainé Etelka szerint:

  @ Szikszai Mimi:
  Drága Mimi!
  Nekünk is nagy áldás és megtiszteltetés, hogy veled szolgálhattunk.
  Örülünk, hogy nyárra is tervezed, hogy sokat lent leszel velünk! :)
  Klassz lesz!
  Etelka

Kérlek, írd meg a véleményed!