Offtopic V2

április 15, 2010    
Kategória: Hírek

Szeretnénk a honlapon olyan információknak helyt adni, melyek még „Kitekintés” szinten sincsenek kapcsolatban az oldal koncepciójával. Lehet szó valamilyen felajánlásról, segítség kérésről, tájékoztatásról, akár apró-cseprő dolgokban… 

Az ilyen tartalmakat a Netikettben az Offtopic névvel szokták jelezni, ezért az új kategória neve is ez lett. Bemelegítésként egy cikket olvashattok az interneten történő keresésről, aminek ugye elég kevés köze van a Gyülekezet életéhez, legfeljebb egy kicsi időt takaríthattok meg vele…

Ha Offtopic cikket akartok az oldalra írni és még nem vagytok felvéve szerkesztőnek vagy szerzőnek, akkor egyszerűen küldjétek el az „Írjál, kérdezz!” menüpontra kattintva, hogy beszerkeszthessük.

Jeney Attila

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

4 válasz   “Offtopic V2”
 1. Gabor szerint:

  Akkor most mi a különbség a Kitekintés és az Offtopic között?

 2. admin szerint:

  A Kitekintés kategóriába olyan cikkeket várunk, amelyek nem feltétlenül képviselik a Gyülekezet szellemiségét / látását, de mégis fontos vagy megfontolásra érdemes gondolatokat tartalmaznak, reményünk szerint szélesítik a látókörünket, megóvnak bennünket az intellektuális vagy egyéb beszűküléstől.

  Az Offtopic kategóriába belefér például az, hogy a megunt kiscicádnak gazdit keresel ahelyett, hogy bedugnád egy menhelyre vagy… A Google-nak is kb. annyi köze van a Gyülekezethez, mint a cicáknak, de mégsem akartam macskakereskedelemmel bevezetni a dolgot :-)

  Értem a kérdésedet, a leírás tényleg nem ezt hagsúlyozza, mielőbb kijavítom!
  Kijavítottam, így mostantól V2-nek hívják…

 3. admin szerint:

  V2, mint 2. verzió – ha már az előző félresikerült :)

Kérlek, írd meg a véleményed!