Rácz Vivien, meg a négyzetes macskák

október 26, 2009    
Kategória: Hírek

Bonszáj macska - HOAXHa a weboldal jobb szélére kalandoztok, találkozhattok egy linkkel, mely a HOAX-ról szól. Legszívesebben azt írnám, hogy csak a jó idegrendszerű, jó tűrőképességű olvasók kattintsanak rá, de ez nem lenne okos, inkább mindenki olvassa el vidáman. Ha korábban már túlélted, biztosan jót fogsz mosolyogni, ha véletlenül most futsz bele először, akkor, ha ma nem is, remélem, holnap már derülni fogsz rajta.

A több mint 10 éves(!) írás, finoman szólva pikírt stílusa kicsit megtévesztő. Nem egy végtelenül nagypofájú alak írta, hanem egy nagyon értelmes informatikus, Gervai Péter, aki a Magyar Wikipédia alapítója, illetve fejlesztésének vezetője. Hogy miért? A cikkben a válasz!


Miután túl vagytok rajta, egy rövid gondolatot azért még engedjetek meg. A keresztények meglehetősen jóindulatúak, néha úgy érzem sokkal naivabbak, mint kellene. Nagyon fontos, hogy okos, bölcs szeretettel nézzünk a másikra. Ehhez bizony szükséges a körülmények megismerése, a mérlegelés. Ha ezt megtettük, nem biztos, az egész Gyülekezetet Rácz Vivien keresésére fogjuk ösztökélni, illetve napi dolgainkat is talán racionálisabban fogjuk tenni.

Szerencsére a szegény, dunsztos üvegben nevelt, négyzetes, bonszáj macskákért sem kell könnyeket hullatnunk, mert az ötlet csak egy jó fantáziájú egyetemista annyira sikeres találmánya volt, hogy még az FBI is rámozdult a dologra. (Biztos az FBI-t elfelejtették elküldeni a Gervai HOAX oldalára.)

Kinek-kinek elnézést / tanulságos szórakozást: J.A.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

Egy válasz   “Rácz Vivien, meg a négyzetes macskák”
  1. Gabor szerint:

    Jó a cikk!
    Az a legjobb rész, hogy a körlevél ellenes írást körlevélben terjesztették… :-)

Kérlek, írd meg a véleményed!