Soós Péter: Gyökerezzünk meg! De miben?

január 7, 2013    
Kategória: Hanganyag

2013. január 5.

„Mivel tehát már elfogadtátok Krisztus Jézust, az Urat, éljetek is őbenne.
Gyökerezzetek meg és épüljetek fel őbenne, erősödjetek meg a hit által, amint tanultátok, és hálaadásotok legyen egyre bőségesebb.” (Kol2,6-7)

„Míg eljutunk mindnyájan a hitnek és az Isten Fia megismerésének egységére, a felnőttkorra, a Krisztus teljességét elérő nagykorúságra, hogy többé ne legyünk kiskorúak, akik mindenféle tanítás szelében ide-oda hányódnak és sodródnak az emberek csalásától, tévútra csábító ravaszságától hanem az igazsághoz ragaszkodva növekedjünk fel szeretetben mindenestől őhozzá, aki a fej, a Krisztus. Az egész test pedig az ő hatására egybeilleszkedve és összefogva, a különféle kapcsolatok segítségével, és minden egyes rész saját adottságának megfelelően működve gondoskodik önmaga növekedéséről, hogy épüljön szeretetben.” (Ef4,11-16)

Hogy hogyan juthatunk el hitéletünkben az érett férfikorra? Ennek az útnak a lépéseit ismerhetjük meg Soós Péter tanítássorozatában, melynek első része hallgatható most meg.

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

mp3 letöltése 14,0 MB 01:01:04
Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!