Tarts velünk a Gerecsébe! – gyülekezeti kirándulás június 5-én

május 13, 2011    
Kategória: Kirándulás

Kedves Testvérek!

Április 10-én ismét útra keltünk és nyakunkba vettük a Visegrádi-hegység legszebb, legromantikusabb ösvényét, a Spartacus-ösvényt. Szinte osztálykirándulás-érzése támadt sokunknak, ahogy 38-an libasorban gyalogoltunk végig a gyönyörű ösvényen. Isten jó idővel is megáldotta a napunkat, csodaszép napsütésben, bár néhol elég szeles szakaszokon vezetett az utunk. Kb. 15 kilométeres körtúránk végeztével a napot egy hangulatos kis szalonnasütögetéssel zártuk.

Következő kirándulásunk részletei:

– találkozó: június 5-én 08.30-kor a Kosztolányi Dezső téren: a tér DK-i részén, ahová befutnak a buszok, a füves rész mellett van elég sok parkolóhely, ott gyülekezzünk!

– Kb. 70-80 perc alatt fogunk leérni autókkal Pusztamarótra (elvileg a Budakeszi-Páty-Zsámbék-Szomor-Bajna-Pusztamarót útvonalon fogunk menni), ott tesszük le az autókat és indulunk el egy kb. 8-10 km-es túrára a Gerecse hegységbe. Arra számítsatok, hogy – létszámtól függően, de – kb. 4-6 órát fogunk menni.

– költségek: 1000 (max. 1200 Ft) benzinköltség/fő. Semmi egyéb.

– fontos: aznapi élelmet mindenki hozzon magának! Fontos még: időjárásnak+túrának megfelelő öltözet: kényelmes cipő és zokni, napszemüveg stb.!

– túránk végeztével sütögetést (grill vagy bogrács vagy szallona, ez még addig eldől) fogunk rendezni – erre nem szedünk be pénzt, ez a túrázók jutalma :)

JELENTKEZÉS:
ezen a linken tudjátok jelezni a részvételi szándékotokat, ha felírjátok magatokat valamelyik sofőr autójába (a dokumentum automatikusan menti magát). Bátran írjátok fel magatokat bármelyik autóba amíg van hely, még ha nem is ismeritek a sofőrt. Ha betelnének az eddigi helyek, akkor még fog bővülni a sofőrök száma.

Nyugodtan hívhattok nem gyülekezeti/más gyülekezeti ismerősöket is.

Kis kedvcsinálóként álljon itt néhány gondolat a Spartacus-túra résztvevőitől:

„Nagyon sajnáltam, hogy az első túrán nem tudtam részt venni, így nagy várakozással és izgalommal készültem. Nagyszerű társaság, csodálatos környezet, móka, kacagás…Mi kellhet még? Alig várom, hogy ismét útra keljünk!” – Pintér Izu

„A tökéletes útvonalválasztásnak köszönhetően nem túl nehéz, de mégis kellően izgalmas és látványos terepen, jó hangulatban, szép időben jártuk be a Visegrádi-hegység zegét-zugát. Kalandos murvás lejtők és egyensúlyfejlesztő patakon-átkelések után kellemesen elfáradva indultunk haza.” – Bicskey István

„Én nagyon jól éreztem magam a kiránduláson! Gyönyörű helyeken jártunk, többek között, csak úgy szögdelltünk a patakokon át oda és vissza. Igazi élmény volt, biztosan elmegyek máskor is, ha időm engedi! A közösség is nagyon jó volt. Igazi felüdülés, kellemes fáradsággal.” – Szilágyi Ferenc
[svgallery name=”2011_04_10_Spartacus_osveny”]

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!