Szolgálatra Felkészítő Iskola keddenként

január 21, 2012    
Kategória: Hírek

Több gyülekezet összefogásával indítjuk el
2012. január 31-től, kedd esténként 18-20 óra között
Szolgálatra Felkészítő Iskolát!

Ez az iskola az Isten királysága bibliai alapelvei alapján készít fel egy belülről motivált, az Atya szeretetéből táplálkozó, kegyelem-központú szolgálatra.

A változások korát éljük.

Ez a korszak hamarosan lezárul, előtte azonban Isten szeretné, hogy megismerjék Őt a rokonaid, barátaid, ismerőseid, mindenki, aki csak Rád van bízva! Hogyan érheted el őket úgy, hogy a benned levő világosság kezdje el vonzani őket, hogy ők maguk kívánják meg követni a Te Megmentődet? Ez az iskola ebben nyújt segítséget a számodra!

1,5 év, 10 téma, 100 tanítás

Három szemeszteren keresztül, 10 témában összesen 100 tanítást veszünk át, gyakorlati módon. Nem az elmédet, hanem a szívedet szeretnénk megtölteni Isten elhívásával és bölcsességével… A tanításokat egy, nemzetközi keresztény vezetőkből álló csapat fogja felváltva átadni kedd esténként, akiknek az élete jó gyümölcsöket terem és az akik adott témákban győztes tapasztalatokkal rendelkeznek.
Néhányan, akik elvégeztük ezt az iskolát, elmondhatjuk, hogy megváltoztatta az életünket: inspirált és látást adott, felkészített a Király szolgálatára!

Tandíj: nincs

A Szolgálatra Felkészítő Iskolán való részvétel ingyenes, azonban a jobb megértés miatt részletes jegyzeteket is szeretnénk biztosítani számodra. A jegyzet témánkénti felosztásban (10 tanítás alkot egy témát) a helyszínen elérhető lesz, kb. 1000-1500 forintos áron.

Gyere el, vegyél részt!

Gyere, vegyél részt ebben a felkészülésben Te is, hogy a Benned levő ajándékok kiteljesedjenek, és sokakat tudj az Igazságra elvezetni!

Szeretettel a szolgáló csapat nevében:
Henderson Paul
Simon Sándor
Vincze Gábor

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!