Török Tibor: Hátra arc

április 26, 2011    
Kategória: Bizonyság

Megjelent Török Tibor könyve: Hátra arc

A Hátra arc egy exzsivány, exmaffiózó igaz története, ami sok-sok regénynél izgalmasabb fordulatokban bővelkedik. Mindez pedig itt, ebben az országban, budapesti és vidéki helyszíneken zajlik.

A kemény öklű alvilági vagány nappal érzőszívű mentős, aki betegek sokaságának jelent bátorítást, vigaszt… de aztán jön az éjszaka. És sok-sok sötét éjszaka után találkozik az igazi Nappal…

Török ’Gyidu’ Tibor életét páratlan humorán keresztül ismerheti meg az olvasó. Gyidu – ahogy a környezete megismerte őt -, egy igazi, megalkuvást nem ismerő veterán, aki a megtalált Igazságért az életét is bármikor képes kockára tenni… Egy bárány szívű barát, oroszlánszívű harcos, dinoszaurusz külsővel.

Egy rendkívüli élettörténet!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

3 válasz   “Török Tibor: Hátra arc”
 1. dancsa rózsa szerint:

  Döbbenetesen jó!!! Ritkán megélhető pillanatokkal ajándékozott meg. Alig kaptam levegőt, hol kuncogtam, hol a poklot, hol a mennyet jártam olvasása közben. Ákos, köszönet érte!

 2. Sándor Eszter szerint:

  Fantasztikus könyv, alig tudtam letenni, volt amikor hangosan nevettem, de olyan is volt amikor sírva fakadtam, nagyon tanulságos. Köszönöm Eszti

 3. Tybke szerint:

  Általában munkába menet, és onnan a haza úton olvastam a villamoson.
  Most képzeljenek el egy fiatalembert, aki szinte hangosan nevet, de a következő pillanatban a könnyeivel küzdködik,így olvastam.
  Zseniálisan jó könyv.
  Hogy valaki így beszéljen saját életéről? -de ezt csak ilyen humorral lehetett megélni!
  Én csak ajánlani tudom.
  Az Úr áldja meg Tibort „Gyidu”-t, úgy gondolom, sok emberbe fog ő még úgy vissza köszönni, hogy olyan mint egy igazi szerető „nagypapa”!
  Köszönöm az élményt!

Kérlek, írd meg a véleményed!