Vajdaság – alakul a gyereknap

március 5, 2009    
Kategória: Misszió, Vajdaság

Újra megtapasztalhattuk Istenünk véghetetlen kegyelmét. Igaz, most csak négyen tudtunk menni a Vajdaságba, de az Úr megsokszorozta erőnket, és hatékonyak tudtunk lenni. Sok családot meglátogattunk, lelkigondoztunk, bátorítottunk.

Olyan öröm látni, hogy az emberek éhesek az Úrra, és arról tesznek bizonyságot, hogy a legjobb dolog az életükbe, ami történt velük, hogy befogadhatták Jézust a szívükbe. A munkánk nem hiábavaló az Úrban, és bár a misszió nagyon nehéz és sok lemondással és fáradsággal jár, mégis az egyik legszebb dolog a világon, mert megláthatjuk, ahogyan emberek kicserélődnek és értelmet kap az életük, erősek lesznek a bűnnel szemben, mert inkább az Urat választják, mint a bűnt.

Az Istentiszteleten megint nagyon sokan voltunk, az is nagy öröm, hogy most már a megtért hívők hozzák a rokonaikat, ismerőseiket az alkalmakra és felvállalják a hitüket. A gyerekek is egyre többen vannak, így a gyerekterem egyre kisebb, hisszük, hogy az Úr cselekedni fog és kirendel egy nagyobb épületet. A gyerekek is ki akarják venni a részüket a szolgálatban, és az Istentisztelet után ők raknak rendet és takarítanak, szinte versengenek egymással a szolgálatokért, ezt is nagy öröm látnunk.

A Péterrévei titkárral, Kiss Zoltánnal sikerült időpontot egyeztetnünk, így végre meg van a májusban tervezett gyereknap időpontja. Május 23.-a. Pintér Bélának is jó ez a dátum, reméljük, hogy a Jákim Stúdió is el tud majd jönni. Kiss Zoltán még a rendelkezésünkre bocsátotta a színházat is a központi focipálya mellett, örül, hogy szolgálunk a község felé, és mindenben a segítségéről biztosított.

Megtapasztaljuk, hogy Isten jár előttünk, mert szereti a vajdasági embereket, és megmutatja nekik, hogy nincsenek elfelejtve.

Etelka és Gábor

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Kérlek, írd meg a véleményed!