Sharon Stone és Franz Lippi prófétai alkalma

február 6, 2010    
Kategória: Hírek

Február 6-án gyülekezetünk vendége volt Sharon Stone férjével, Greg Black-kel, és Franz Lippi. Délelőtt a pásztorok és gyülekezetvezetők részére, délután pedig a meghívott gyülekezetek részére tartottak prófétai alkalmat.

Sok-sok meglepő és elgondolkodtató, személyes illetve a környezetünkre, Budapestre vonatkozó prófécia hangzott el, melyeket a hangfelvételen, például erre a linkre kattintva meghallgathattok. Azt gondoljuk, hogy egy rövid, szubjektív beszámoló semmiképpen nem adná vissza az összejövetel hangulatát, ezért arra kérünk Benneteket, és természetesen vendégeinket, hogy hozzászólásaitokkal, véleményeteik, élményeitek megírásával KÖZÖSEN tegyük emlékezetessé, a ma együtt töltött időt!

Emlékeztetőül fogadjátok szeretettel Magdika és Eta fényképeit, melyeket ide kattintva tekinthettek meg.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Comments

2 válasz   “Sharon Stone és Franz Lippi prófétai alkalma”
  1. Gabor szerint:

    Nagyon jó képek. Érdekes, hogy az utolsó még az 19. században készült. :-)

  2. admin szerint:

    Szerintem is nagyon jó képek. Eta 19. századi képe még portréfotónak sem rossz: mindkét arc beállítása, az érzelmek visszatükröződése úgy érzem tökéletes. Talán ki kéne retusálni Lídia fejéről a mögötte ülő úr fülét, a félrecsúszott nyaklánc is hiba, de inkább javít, hiszen természetessé teszi a jelenetet. A fekete-fehér pedig a 19. századi érzeten túl, megbízhatóságot sugall egy portrénál. Na és ezek a hölgyek ugye… De Gábor, nem a képértékelés volt a lecke, hanem az, hogy az élményeidet leírd, úgyhogy ezzel még nem úsztad meg a HF-et. (Persze én sem:)

Kérlek, írd meg a véleményed!